maanantai 22. maaliskuuta 2010

Työhaastattelulakka

Avon-tilaukseni pääsee kokeiluun pikkuhiljaa. Avonin uutuuslakoista päätin siis ensimmäisenä tilata aika neutraalin värisen Rose Amourin. 


Myös kynsillä lakka on todella neutraali eli lakka, jota kutsuisin kotoisasti "työhaastattelulakaksi".
 


Työhaastattelulakka on juuri sellainen lakka, joka sopii tilaisuuksiin, joihin ei uskalla tai halua laittaa juuri sitä lempparilakkaansa myrkynvihreää tai sitä mustaa lakkaa konadoituna valkoisin pääkallokuvioin.

Työhaastattelulakka on neutraali lakka, jonka voi hyvillä mielin laittaa sinne työhaastatteluun eikä tarvitse pelätä, että haastattelija kirjoittaa sinne papereihinsa jotain epäillystä epävakaasta mielentilasta tai huomionhakuisuudesta.Työhaastattelulakka onkin sellainen, joka jokaiselta pitäisi löytyä lakkalaatikostaan juuri näiden tilaisuuksien varalle.


Ja sellainen on tämä Rose Amour, jota kuvissa on kynsilläni kaksi kerrosta. Aavistuksen tylsä itselleni normikäyttöön, mutta ehdottoman tarpeellinen näitä tilaisuuksia varten, joihin ei yksinkertaisesti voi laittaa neonpinkkiä. Toki normikäytössäkin oikein mainio, kunhan konadoi lakan mielenkiintoiseksi.

Rose Amouria on aika vaikea kuvailla. Ehdottomasti kultaan shiftaava, mutta tuota punertavan sävyä on todella vaikea kuvailla. Tumma koralli? Tumma persikka? Ei... En tiedä, joku rusehtavan ja punertavan omituinen sekoitus.

Ja tämä lakkahan oli yksi uusista Speed Dry -lakoista eli lupaa kuivua nopsaan. Ja sen tämä kyllä teki. Kuivui kosketuskuivaksi hetkessä, ja pidemmässä hetkessä iskunkestäväksi. Eli siinäkin mielessä tämä on oikein mainio työhaastattelulakka. Kun tajuat kymmenen minuuttia ennen lähtöäsi tärkeään tapaamiseen, että kynsilläsi on viikon vanha, halkeillut kirkkaanoranssi lakka sinisin seeprakuvioin, ehdit vielä sutaista tätä lakkaa kynsiisi. Toimii!

HUOM! Sopii myös ensitreffeille, kun et halua vielä paljastaa tulevalle seurustelukumppanillesi, että normaalisti kynsissäsi on barbiepinkkiä ja hevarimustaa iloisesti sekaisin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!