sunnuntai 28. maaliskuuta 2010

Matte Morphose

Olen meikkivoidemainosten uhri. Tai en ehkä uhri, sillä harvemmin mainokset saavat minua kauppaan, photoshopilla kun saa tehtyä mainosten kasvoille ihmeitä. Silti kaikki meikkivoideuutuudet kiehtovat minua enkä malta olla haaveilematta niistä.Kiinnostavin uutuus tällä hetkellä on L'Oréal Paris'n Matte Morphose, josta tuli näyte uusimman Cosmopolitanin välissä. En yleensä kokeile näytteitä, vaikka keräänkin ne aina talteen. Nyt kuitenkin paloin halusta testata tätä uutuutta, sillä nykyinen vaahtomeikkivoiteeni on ollut aivan mahtava. (Siitä lisää alla.)Näissä näytteissä on kyllä aina yksi huono puoli. Ne ovat aina vääränsävyisiä minulle. Tämän näytteen sävy oli 200 Apricot Beige, ja pelkäsin senkin oleva iholleni aivan liian tumma.

Oli muuten riittoisa näyte, sillä tästä riittää varmasti toiseenkin kokeilukertaan.Meikkivoiteen mainoskasvona toimii näyttelijä Diane Kruger, jonka iho kyllä hehkuu mainoksessa upeasti.


Ja näyttää ihanalta! Minä niin haluan tämän tuotteen. Kyllähän minä ymmärrän, ettei se yhtä herkulliselta näytä livenä, mutta silti...


Eli obviously aika tumma sävy minulle...


... mutta häivyttyi kyllä niin nätisti, ettei värieroa huomannut. Kasvoilla tämä tuntui aivan mahtavan samettiselta, peitti ihohuokoset paremmin kuin melkein yksikään aiempi meikkivoiteeni ja levittyi ihanasti muutenkin. Love it! Valitettavasti olen ehkä kuitenkin niin nuuka, etten saa aikaiseksi ostaa tätä, ainakaan ennen kuin aikaisempi vaahtomeikkivoiteeni on loppu.Joka siis on Maybellinen Dream Matte Mousse. Hankin tämän lokakuussa, ja on kyllä ollut aivan mahtava tapaus.


Uusin keksintöni on levittää tätä siveltimellä, jolloinka lopputulos on yhtä ihana kuin sormin tai meikkisienellä levitettäessä, mutta levitys sujuu nopeammin eivätkä sormet tahriinnu. Olen alkanut käyttää tätä vähän säästeliäämmin, sillä en halua, että tämä loppuu. Nyt kun sormet syyhyävät Matte Morphosen kimppuun, niin tietty voisin alkaakin tätä käyttää ahkerammin.

L'Oréal Paris ja Maybellinehan kuuluvat samaan L'Oréal-konserniin, joten ehkäpä tässä kuluttajaa ku**tetaan, ja kyseessä onkin sama tuote. Silti mielestäni tuo Matte Morphose oli jotenkin jämäkämpää, ja piti ihon ehkä vielä vähän mattapintaisempana kuin Dream Matte Mousse.

Ai niin, yritän saada piakkoin vielä kuvamateriaalia Ben Nyen Matte-meikkivoiteesta, joka on myös aikamoinen löytö! Ehdin jo kuvatakin ennen - ja jälkeen-kuvia, mutta järkytyin niin paljon niistä ennen-kuvista, että en yksinkertaisesti saanut itseäni julkaisemaan kyseisiä kuvia. En oikein tiedä, miten ajattelin tämä asian ratkaista.

p.s. Himoitsen myös aivan valtavasti Maybellinen uutta Dream Creamy -meikkivoidetta, jota jostain syystä ei vielä Suomen Maybelline-sivuilla ole mainostettu.

4 kommenttia:

 1. Oon jostain syystä itse aina jotenkin suhtautunut epäilevästi noihin vaahtomeikkivoiteisiin, mutta ehkäpä voisinkin sitä tämän jutun innoittamana kokeilla seuraavaksi.. :P

  VastaaPoista
 2. Olen itsekin suhtautunut noihin vaahtovoiteisiin todella epäluuloisesti, mutta kun kaikki tuntuivat aikanaan tuota Dream Matte Moussea kehuvan, niin päätin sen sitten alesta ostaa... Ja olen ollut ihan supertyytyväinen :)

  -Gloss-

  VastaaPoista
 3. Onko vaahtomeikkivoiteet paksuja ja peittäviä nuorelle iholle jossa ei ole epäpuhtauksia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Kyllä mä ainakin miellän ne aika paksuiksi ja peittäviksi. Sellaisiksi, että normi, puhdas iho näyttää supermeikatulta ja liki photoshopatulta, jos päällä on vaahtomeikkivoide. Jos ihosi on tasainen ja kaunis, niin älä turhaan tuki huokosia näin paksulla tuotteella :)

   Poista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!