perjantai 5. maaliskuuta 2010

Postikustin tuliaiset: Bottega Verde & Ben Nye

Keskiviikko oli tämän viikon paras päivä. Sain ilokseni hakea postista parikin pakettia, joista kummastakin paljastui jotain ihanaa.

Kiljahdin ilosta, kun -  turkoosiin teemaan sopivasti - ensimmäisestä paketista paljastui korvike jokin aika sitten loppuneelle Bottega Verden ihanaiselle, reidet kaventaneelle, jumalaisen mahtavalle antiselluliittigeelille. Bottega Verden Talasso-sarjan Kiinteyttävä mutavoide saa jatkaa siitä, mihin edellinen voide jäi.

Korvaavana tuotteena käyttämäni Louis Widmerin heitän saman tien huitsin nevadaan. Vaikka tuote tuntuu ihan mukavalta, niin rakkaat reiteni eivät ole enää yhtään niin vauvanpyllynpehmeät kuin BV-voidetta käyttäessäni.

Näyttää herkulliselta! Tässä voiteessa aktiiviaineina toimivat muun muassa kofeiini, muta ja Kuolleenmeren suolat. Testaus alkakoon...

Toisen paketin avatessani olin kuin pikkulapsia joululahjoja avatessa. Mies pyöritteli päätään, kun tämänkin paketin avaaminen sai minussa aikaan pienimuotoisia, äänivallia rikkovia äänen tapaisia.

Sain testattavakseni näin ison kasan Ben Nye-tuotteita!

 

Paketista paljastui siis iso kasa luomivärejä, muun muassa 8 värin paletti, meikkivoidesivellin ja luomivärisivellin sekä pari meikkivoidetta. I'm in heaven!

  

  

Luomivärejä tosiaan kuoriutui paketista niin monta, että näitä kyllä riittää testattavaksi. En aiemmin olekaan sarjan tuotteita kokeillut, joten olen todella innoissani tällaisesta mahdollisuudesta.

  

Sain kaksi meikkivoidetta, joista oikeanpuoleista mattameikkivoidetta ehdinkin jo kokeilla. Olen aina ajatellut, että se on Joe Blascon vastine, ja sitä se oikeastaan olikin. Mutta tykkäsin tästä jopa enemmän kuin Blascosta. Blascohan on aika rasvaista, ja on sellaista myös iholla. Tämä Ben Nye pysyi oikeasti mattana koko päivän ja oli lisäksi luonnollisemman näköinen kasvoilla. Luonnollisuudesta huolimatta Ben Nye oli todella peittävää, ja aionkin vielä testailla tätä ja tästä laitan ihan varmasti ennen ja jälkeen -kuvat. Ero oli huikea!
Vasemmanpuoleista Belle Visage Sheer Foundationia en vielä ehtinyt testata, mutta siitäkin lisää testivaiheen jälkeen.

 

Paketissa olivat myös Ben Nyen aivan ihanan tuntuinen meikkivoidesivellin sekä sarjan maahantuojan, Riitta Vaaran, oman sivellinsarjan kaksipäinen luomivärisivellin.

Ben Nye -tuotteista siis kerron tulevaisuudessa vielä paljon lisää, mutta sarjan tuotteisiin voit tutustua sen kotisivuilla. Tuotteita voi tilailla muun muassa Cosme Shopista.

4 kommenttia:

 1. Olitko tilannut nuo Ben Nyen tuotteet jostakin vai mitä kautta sait ne testattavaksesi? :)

  VastaaPoista
 2. Ben Nyet sain testattavaksi maahantuojalta. Olen vissiin aina vähän epäselvästi kirjoittanut postauksiin, mistä tuotteita on tullut, kun yleensä ne on omasta kaapista. Mutta sitten aina välillä saan tosiaan tuotteita muualtakin...

  VastaaPoista
 3. Olis kyllä kiva saada itsekkin joskus jotakin testattavaksi, mutta ikinö en osaa olla oikeassa paikassa oikeaan aikaan, jotta näin pääsisi käymään :D

  VastaaPoista
 4. Ei kai siihen muuta vaadita kuin, että joku maahantuoja tms. sattuu vaan bongaamaan blogisi ja huomaa, että esittelet tuotteita blogissasi. Ja kyllä mä luulen, että moni antaisi tuotteita testattavaksi ihan kysymälläkin.

  VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!