keskiviikko 3. maaliskuuta 2010

Pretty.fi

Kun nyt tuossa Chican kanssa pohdittiin Pretty.fi-sivustoa, ja sitä, miten tuotteet siellä voivat oikeasti olla niin edullisia, niin täältä pesee nyt infoa suoraan Pretty Companylta.

"Pretty.fi on avattu 16.2.2010 ja tunnettuutemme on vielä varsin matalaa tasoa. Pyrimme erottumaan verkkokauppojen joukosta kolmella asialla:

* myymme tunnettuja kosmetiikan merkkituotteita edullisemmin
* panostamme nopeaan toimitukseen
* tähtäämme 100 % asiakastyytyväisyyteen

Ostamme kaupassamme myytävät tuotteet itse, suoraan eurooppalaisilta tukkumyyjiltä isompina ja pienempinä erinä. Hinnoittelumme perustuu siihen, millä hinnalla itse saamme tuotteet ostettua. Pyrimme siihen, että hintamme ovat aina erittäin kilpailukykyiset ja tuotevalikoimamme tarjoaa kohtuullisesti vaihtoehtoja. Tuotteet ovat ehdottomasti aitoja, vastustamme jyrkästi kopiotuotteilla ja väärennöksillä käytävää kauppaa.

Tarkoituksenamme on kehittää kevään mittaan valikoimaamme sekä tuoteryhmien että merkkien osalta."


Eli uunituore sivusto kyseessä, ja kyllä minut on ainakin nyt vakuutettu. Entäs muut? Onko joku jo tilaillut täältä edullista kosmetiikkaa? :)

16 kommenttia:

 1. En oo vielä tilannu mutta tarkotus olis lähiaikoina jotain ostaa.

  VastaaPoista
 2. Noilla voi sitten mopo lähteä käsistä ;D

  -Gloss-

  VastaaPoista
 3. Tarkoitin siis noilla -hinnoilla- :)

  VastaaPoista
 4. No niin, minä pistin eilen tilauksen tuonne menemään. Sivusto vaati rekisteröitymistä ennen tilausta ja maksu hoituu etukäteen nettipankin kautta. Sähköpostia tuli kolmeen kertaan. Rekisteröitymisen jälkeen, tilauksen vahvistusviesti ja ilmoitus siitä, että paketti on postitettu. Nyt sitten vain odottelen tuotteita kotiin. Hyvää palvelua tuolla todellakin oli ja luotettavalta vaikuttaa.

  VastaaPoista
 5. Nuo tiedot taisivat hieman vähentää epäilyksiäni. Ehkäpä uskaltaudun joskus tuolta tilaamaan. :) Mulla saattais kyllä lähteä mopo käsistä, hehe.

  VastaaPoista
 6. Anonyymi: Kuulostaa kyllä hyvältä ja ripeältä palvelulta :)

  Chica: Hyvä, että saatiin vähän taustatietoa, vaikka se voikin nyt verottaa sitä rahapussia :)

  -Gloss-

  VastaaPoista
 7. Huiman nopea toimitus! Pistin tilauksen siis eilen ja tänään paketti putkahti postilaatikkoon! Oho, olin yllättynyt. Tuotteet oli hyvin pakattu, mitään ei puuttunut eikä ollut mennyt rikki. Sain kaikki tilaamani tuotteet oikeissa sävyissä. Täältä tulen tilaamaan uudestaankin. Eikä hinta todellakaan päätä huimannut.

  VastaaPoista
 8. Anonyymi: Vau! Kuulostaa todella pätevältä paikalta. Sitä voikin sitten huoletta suositella muillekin.

  Myös Cesars Shop toimittaa 24 tunnissa, ja kyllä se vaan on kiva saada tuotteet, kun vielä muistaa, mitä ja miksi tuli tilattua :)

  -Gloss-

  VastaaPoista
 9. Jep, eilen tein tilauksen ja just postin auto kurvas pihaan tuomaan paketin. Postarit vain 3,50 ja paketti tuodaan kotiin. Tosi hyvä, nopea palvelu ja paketissa vielä kaikki mitä tilasin.

  VastaaPoista
 10. Mahtavaa :) Pitää vissiin minunkin raottaa kukkaron nyörejä!

  -Gloss-

  VastaaPoista
 11. Mullakin tosiaan pelkkää positiivista sanottavaa ja huomenna tulee vielä postausta aiheesta. :)

  VastaaPoista
 12. Oon tilannut Prettystä tuotteita jo kahdesti ja toimitukset on tulleet tosi nopeesti! Kyllä shoppaaminen VOI olla helppoa :) Ja edullista!

  VastaaPoista
 13. Hienoa kuulla! Itse mieluummin tilaan netistä, kun juoksen kaupoissa, joten Pretty.fi tulee tarpeeseen :)

  -Gloss-

  VastaaPoista
 14. Löysin eilisiltana blogisi ja olen nyt kahlannut postauksia läpi ahmimalla :)

  Nuo pretty.fi:n hinnat kyllä houkuttelevat kovasti, etenkin Beautyuk:n luomiväreissä on niin paljon kiinnostavia sävyjä! Merkki itselleni on täysin tuntematon, mahtaako noissa olla pigmenttiä? Lukeudun itsekin Goshin superkuluttajiin ja superihanien effect powder -luomivärien jälkeen triot olivat melkoinen pettymys, kun pigmenttiä ei ollut juurikaan.

  VastaaPoista
 15. Ihanaa, että löysit blogiini :) Tervetuloa!

  Mulla ei itselläni ole kokemusta noista Beautyuk:n luomareista, mutta Seductive Stillin blogista löysin kuvia väreistä käytössä.

  http://seductivestill.blogspot.com/2009/06/beautyuk.html

  Eli kyllä niissä näyttäisi jonkin verran pigmenttejä olevan. Ja todella edullisia ovat tosiaan tuolla Prettyllä.

  Se on totta, että Goshin triot on joskus aikamoisia pettymyksiä. Tummissa väreissä pigmenttiä yleensä on, mutta vaaleimmissa ei aina. Olen ratkaissut asian niin, että laitan pohjalle aina Goshin niitä vedenkestäviä luomiväripuikkoja. Niiden päälle kun laittaa sitten tavisluomiväriä, niin niiden väri tulee todella hyvin esille, niin vaaleiden kun tummienkin.

  VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!