lauantai 13. maaliskuuta 2010

Yves Rocherista Body Shopiin

Vilautin jouluna ihanaa Yves Rocherin Marron de Noël Christmas Chestnut -suihkugeeliä, jota minulla oli vain pari minipulloa. Joulun jälkeen pullot kuitenkin jäivät käyttämättä, kunnes Avonin mansikkasmoothien loputtua kaivoin avatun pullon taas käyttöön. Ja voi, miten ihana tuoksu! Jotenkin vaniljainen ja siis.. no, ihana! Tämä oli aivan luksusta muutenkin, mutta tuoksu oli parasta.

Ja kävipä niin hassusti, että unohdin eräs ilta laittaa korkin paikoilleen, ja seuraavana päivänä koko kylpyhuone tuoksui tältä. Se oli aivan mahtavaa! Jopa mies sanoi, etten saisi käyttää tätä loppuun, vaan se pitäisi pitää korkki auki siinä kylpyhuoneen hyllyllä :) No, lohduttelin, että säästän sen toisen sitten tuoksuttelua varten, ja käytin tämän siksi hyvällä omallatunnolla loppuun. Muistaakseni tämä oli joku kausituote eli pidän siitä viimeisestä putelista kiinni tiukasti. Ja tosiaan nämä oli siis ihan pikkuriikkisiä 50 millin puteleita.
Korvaajaksi pääsi sitten The Body Shopin vihreältä omenalta tuoksuva suihkugeeli. Tuoksu muistuttaa teinitraumoista Green Catin kanssa, mutta ehkäpä tämä tästä. Tästä siis testin jälkeen lisää.

The Body Shophan toi kaikki legendaariset tuotteensa takaisin valikoimiin.  Omenasuihkugeelin lisäksi muun muassa porkkanakosteusvoide, banaanisampoo ja passionpuhdistusgeeli löysivät tiensä takaisin Bodarin (keksin tuon lyhenteen juuri, onko kiva? :) ) hyllyille.

Nyt saisi Bodareista muuten banaanisampoon ja  -hoitoaineen yhteishintaan kympillä. Voimassa 21.3 asti.


Ja kynsissä Avonin Wicked, joka näyttää samalta kuin putelissa ainoastaan tietyssä valaistuksessa.

3 kommenttia:

 1. passionpuhdistusgeeli on kyllä semmonen klassikko teini vuosilta että sitä on pakko käydä ostamassa yks pullo ihan nostalgian takia :D
  Kiva blogi :D oon seurannu tätä nyt jonkun aikaa jo blogilistalaisena, mutta nyt vasta kommentoin ekaa kertaa.
  T:Ruu

  VastaaPoista
 2. Kiva nähdä Wicked kynsissä, laitoin itse juuri tilaukseen.

  VastaaPoista
 3. Ruu: Joo, nostalgia kunniaan! :) Ja, kiitos :)

  MaijuS: Joo, se on aika jännä lakka. Suurimmaksi osaksi näyttää ihan tummanruskealta, mutta just jossain valossa samalta ku putelissa.

  -Gloss-

  VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!