keskiviikko 17. helmikuuta 2010

MSCHIC ja päivän Konadit

Tällä kertaa MSCHICin paketti saapui huomattavasti nopeammin kuin viime kerralla. Tilasin paketin viime viikolla (loppuviikosta), ja se saapui ilokseni jo tiistaina. Eli plussaa MSCHICille siitä hyvästä. Kyseisellä kosmetiikkamerkillähän oli ihana kampanja, jossa kaikki uusille nettisivuille rekisteröityneet saivat 30 euron lahjakoodin. Kyseinen kampanja muutettiin sitten kuitenkin -30% -koodiksi väärinkäytösten vuoksi. Olisiko joku sitten tilaillut moneen kertaan samalla koodilla, vai miten? Kyseinen kampanja oli kuitenkin epäilemättä menestys, niin kovasti sitä blogimaailmassa hehkuteltiin.


Minä olin niin ahne, että tilasin tasan 30 eurolla enkä tippaakaan alle. Tilasin siis ihanan kakkueyelinerin, sillä omani (Ariane Indénin tuote) on niin hyvässä tallessa, etten sitä enää löydä. Sitten tilasin myös tuollaisen meikkivoidestickin, koska se nyt sattui olemaan sopivan hintainen.

Näistä lisää myöhemmin.

Konad-kokeiluista ei näy tulevan loppua, kun aina parin päivän jälkeen pitää jo kokeilla uusia juttuja.

Pohjalle laitoin OPIn Lincoln Park After Dark -mattalakkaa. Epäilin kovasti lopputulosta, sillä lakka näytti kuivuvan epätasaisesti. Mutta ihan kivan pohjan lakka näille kuvioille antoi.

 

Eli kuviot ovat uudesta m22-laatastani. En suoraan sanottuna ihan ymmärtänyt tuon kuvion funktiota. Se oli liian pieni koko kynnelle, mutta ei se varmaan kynnen kärjellekään ole tarkoitettu. Päädyinkin siis lätkimään tuota kuviota joka kynnelle ja kutsumaan sitä taiteeksi.

 

Eli tästä laatasta kuvio on peräisin.

En ole vielä ollenkaan käyttänyt päällyslakkaa Konadien kanssa, sillä kuviot ovat pysyneet ilmankin. Nyt sitten kun oli oikea syy olla laittamatta päällyslakkaa (mattalakka pohjalla!) niin yhdestä kynnestä kuvio kyllä päivän mittaan hieman levähti. Mene ja tiedä, mistä johtuu, ja olisiko päällyslakka tarpeellinen.

Jos joku muuten ihmettelee käsikuvien kynsinauhoja, niin joo-o. Kyllä ne ovat tuossa kunnossa. Vaikka CND:n jalkavoiteen rippeet käsiä muuten auttoivatkin, niin kynsinauhojen kanssa olen omillani. Jos ne eivät ole kuivat, niin ne näyttävät hiukan samanlaisilta kuin jos minulla olisi kynsivallintulehdus. Mikä tokin sekin voi olla mahdollista. Käteni ovat ikuinen ongelmani...

2 kommenttia:

  1. No joo, todella jännät :) En vaan ymmärtänyt tuon kuvion tarkoitusta...

    -Gloss-

    VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!