keskiviikko 17. maaliskuuta 2010

Herra nimeltä Ben Nye

Pitkällisten kuvaussessioiden jälkeen sain vihdoin jotain järkevää kuvausmateriaalia aikaiseksi Ben Nyen meikeistä käytössä. Ensinnäkin Belle Visage Sheer Foundation -meikkivoiteeseen ihastuin kovasti jo heti ensikokeilulla. Belle Visagen levitykseen käytin enimmäkseen aivan loistavaa Ben Nyen meikkivoidesivellintä, joka oli paljon jämäkämpi kuin muut aiemmin kokeilemani. Tämä sivellin pysyi kädessä napakasti, ja sivellin teki tehokasta jälkeä. Love it!


No, sitten siihen itse meikkivoiteeseen. Käytössäni oli aika kellertävä sävy VSH-2 Shinsei 2, ja vaikka ensin luulin sen olevan itselleni liian keltainen, niin yllättäen olikin ihan kiva sävy. Vei pois kasvojeni punaisuutta.


Sitten vielä selittelyä ennen lopullisia tuloksia: En halua ottaa kuvaa edes puolikkaista kasvoistani, sillä en ainakaan vielä halua olla yhtään tunnistettavissa. Mallailin ja mallailin, ja lopulta parhaan kuvan tähän hommaan otin otsasta, joka oli muutenkin voi herran jestas miten punainen aika punainen, niin meikkivoiteen tehon näkee selvästi. Ihan paras kuvakulma se ei siinä mielessä ollut, että näytän ihan Frasierilta. Iso otsa minulla on, mutta ei ihan noin iso ;)
                                                                                                      

                     ennen                                             

                                                                                                      
jälkeen              What do you think? Itse ainakin olin todella tyytyväinen. Peittävyys on hyvä, mutta silti lopputulos on mukavan luonnollinen. Siveltimellä levitettäessä kannattaa ennemminkin töpötellä voide paikoilleen kuin vetää. Myös sormin ja meikkisienellä tämän pystyi kivasti laittamaan paikoilleen. Positiivista oli myös se, että tämä peitti hyvin myös tummat silmänaluset. Tämän kanssa ei sitten kannata käyttää hirveän paksua kerrosta seerumeita ja kosteusvoidetta, kun muuten voide lähtee ikävästi liukumaan. Eli vain kevyt kerros kosteutusta.

Sitten vielä Ben Nyen Pressed Colour -luomiväreillä taiteiltua silmämeikkiä.

Silmäkulmani iho on todella kuivunut, joten ignooratkaapa se. Olen jo 100 kertaa selittänyt, miksi luulen, etteivät silmämeikkikuvat koskaan onnistu, mutta kerrataanpa vielä. Eli minullahan on todella pieni liikuva luomi, kun taas kulmakarvojen alla on paljon tilaa häivytellä. Lisäksi kulmaluuni on todella raskas. Se ei vain ole kaunein yhdistelmä, kun kuvia ajatellaan. Mutta siis pääasiassa nuo värit halusin nyt esitellä, eli meikissä on käytetty vaaleaa Misty Lilac -luomiväriä ja tummaa Deep Violetia.


Ja nämä ovat mattavärejä, joissa on kivasti pigmenttejä. Ja nämä siis ovat täyttöpaketteja eli lopun tullessa uuden värinapin voi samaan pakettiin vaihtaa kätevästi.


Luonnollisen näköiset ripset saatiin niitä tuuhentamatta eli lukitsin taivutukset Oriflamen vedenkestävällä Wonder Lashilla, ja päälle kerros tai pari Fiberwigia.

Muuten meikissä pelkkää yllä esiteltyä Ben Nyen Belle Visagea, edes kulmille en ole tehnyt mitään.

edit. Anteeksi kuvien sekopäinen asettelu, Blogger heittää kuvia miten sattuu.

3 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää toi meikkivoide sun kasvoilla! Ois muuten kiva nähdä sama vertailu ben nye matte meikkivoiteesta ;) ?

  VastaaPoista
 2. Kiitti! Matte-vertailukin on tulossa, kunhan saan aikaiseksi :) Itse asiassa piti tehdäkin siitä tuo vertailu ensin, mutta jostain syystä Belle Visage osui ensimmäisenä käteen.

  Eli tulossa on :)

  -Gloss-

  VastaaPoista
 3. Belle Visage on myös mun ehdoton lemppari :)

  VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!