torstai 4. maaliskuuta 2010

Salty Splash

Natural Coden kevätkokoelman esittely jatkuu. Eilen esittelin ihanan kultalakan, Goldy Catchin. Nyt vuorossa on yhtä hentoinen pastellisävy 31 Salty Splash. Angel-trion vaalean turkoosiin luomiväriin mätsäävä söpö, vaaleansinertävä lakka on valitettavasti yhtä vähäpigmenttinen kuin kultainen kaverinsakin.

 

  

Kun kolmen kerroksenkin jälkeen kynsiraja oli vielä näin selvästi näkyvissä, päätin luopua leikistä. Siis tämä on ihana lakka, mutta en kestä, jos kynsiraja näkyy. Se antaa jotenkin epäsiistin vaikutelman. Päätin siis ottaa lakat kokonaan pois ja sujauttaa jotain tämän lakan alle.

  

Tässäpä siis järjestyksessä vasemmalta oikealle lakat, jotka kynsiini laitoin. Mavalaa nyt laitan muutenkin joka lakan alle, mutta sitten päätin hakea lookiin kaivattua turkoosia Goshin Ocean-lakan avulla. Oceania siis yksi kerros ja päälle yksi kerros Salty Splashia. Revlonin pikakuivattajaa vielä päälle ja avot.

  

  

Nyt tuli kivempi turkoosi. Talvea on kuitenkin sen verran jäljellä, ettei tuollainen hento pastelli vielä sovi tähän ilmapiiriin.

 

Ja kynnethän tietenkin voisi yhdistellä vaikkapa H&M:n turkoosiin paitaan ja Natural Code -hengessä Angel-trion vaaleaan turkoosiin ja normivalikoimassa olevan Daring-trion tummempaan turkoosiin. Kevätkokoelman ihanuus, Aqua-kynä, viimeistelee turkoosin lookin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!