torstai 11. maaliskuuta 2010

Brandosin kaveri Bubbleroom

Tästä ei ole tulossa mitään muoti/vaate/asusteblogia, mutta eihän ketään haittaa, jos välillä kerron jostain ihanasta löydöstä?

Eilen esittelemieni, himotuslistalle päässeiden, Brandosin kenkien kanssa sopisi nimittäin ihanasti mekko, jonka juuri sain. Tilasin Bubbleroomista aivan jumalaisen ihanan, mustan mekon, joka suorastaan huutaa Brandosin kenkiä seurakseen kesäisiin illanviettoihin. Tsekkaa mekko täältä, ja kerro oletko samaa mieltä! :)

Postikulujen kanssa hintaa mekolle tuli vain 26,90 e, mikä on aika vähän. Peruspikkumustahan kuuluu joka tytön vaatekaappiin ja omastani se on puuttunut. Kokeilin mekkoa ja hihkuin yksinäni peilin edessä. Se on i-h-a-n-a!! Aika lyhythän se on, mutta se ei yhtään nouse ylöspäin, vaikka kuinka venyttelisi. Lisäksi se sopii farkkujenkin kanssa, ja tuon kireämmän helmaosan voi myös kääntää kätevästi sisäänpäin, niin että se oikeasti näyttää paidalta sen jälkeen. Ja, mikä tärkeintä, löysä keskiosa peittää pömppömahani täydellisesti ilman, että se leventäisi minua entisestään. Olen rakastunut!

Olen keskustelupalstoilta lueskellut epäonnistuneista Bubbleroomin tilauksista, mutta omani oli oikein onnistunut. Mekko saapui viikossa, ja lähetystä pystyi seuraamaan koko ajan, että missä se oli matkalla. Ei valittamista.

Toisaalta tuon mekon kanssa sopisivat myös nämä Brandosin ihanat Friis & Companyn Jea-saappaat, joihin minulla tosin ei ole varaa.

Friis & Company: Jea - Brandokselta
Ai niin, tsekkaa Nutturapään kilpailu täältä! Itse en osallistu, koska yritän olla haalimatta lisää kosmetiikkaa kaappiin, mutta palkinnot ovat kyllä mahtavat :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!