maanantai 29. maaliskuuta 2010

Keunen tukka-apua ja Nude Beach Shimmer


Tästä oli tarkoitus tulla hehkutuspostaus ja ylistys kuolleista nousseelle 4R:n hiuspuuterille, mutta hihkuin liian aikaisin. Sain muutamat satsit hiuksiini putelista, jonka piti olla rikki, mutta siihen se ilo ja ylistys sitten loppuikin. Olen siis säilyttänyt purkkia laatikossani odottaen ihmettä ja, kun se ihme sitten tapahtui, olin ilosta ja onnesta sekaisin. Napsin kuvia sekä 4R-purkista että sen korvanneesta Keunen kuivashampoosta, mutta kokeillessani 4R:n hiuspuuteria uudemman kerran petyin taas. Toiminta nimittäin lakkasi jälleen. Huoh. No, toista ihmettä odotellessa esittelen sitten hyvin toimineen korvikkeen.


Keunen Blend-sarjan Volume Instant Refreshing -kuivashampoo on ihana! (Kirjoittelen välillä shampoo ja välillä sampoo, koittakaa kestää.) Vähän sellainen raikkaan ja miehekkään tuoksuinen kyllä, mutta haju ei kuitenkaan jää tukkaan. Tämä on siis poisharjattava kuivashampoo, joka samalla tuo hiuksiin mielettömästi tuuheutta. Siis aivan mahtava tuote, jos tukka näyttää aamulla siltä, että se kaipailisi pesua ja energiaa.  Tätä suihkutetaan tukkaan, annetaan olla pari minuuttia ja sitten harjataan pois. Ja tadaa, tukka on kondiksessa jälleen eikä tippaakaan rasvaisen näköinen. Muy bueno, I love it! <3

Sitten asiasta kukkaruukkuun. Löysin jonkin aikaa kadoksissa olleen MSCHICin luomivärin, jonka koen tarpeelliseksi esitellä teille.


Muistan, kun tämän tilasin toivessani täydellisen ihana, kesäinen nudesävyinen luomiväri, ja sen kyllä totisesti sain.


Tämä on aivan ihana shimmerinude, jossa on kuitenkin pigmenttiä paljon. Varsinkin kesällä tämä pääsee oikeuksiinsa. Ruskettunutta ihoa vasten kun tämä varmasti olisi parhaimmillaan.


Ja miksi tämän tilasin? No, koska sävynimi lupaili hyvää. Nude Beach Shimmer on niin täydellinen sanarimpsu kuvaamaan tätä sävyä, ettei ole tottakaan.

Tajusin juuri, että tämä on aika samanlainen kuin valopuuteri Yves Rocherin paletissani, joten haikein mielin voisin tästä luopua, jos joku haluaa tämän omakseen. Luomiväriä ei montaa kertaa ole käytetty, sillä kuten sanoin, se oli aika pitkään kadoksissa. Hintapyyntö voisi olla vaikka 7 e + postituskulut. Kommentoikaa tai laittakaa sähköpostia. MYYTY

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!