tiistai 12. tammikuuta 2010

Kynsilakkakokeiluja

Eilen esitelty Elina-lakka sai aavistuksen uutta eloa Make Up Storen mattalakasta, kun en enää jaksanut vaihtaa lakkaa. Laitoinkin siis kerroksen Elinaa vanhojen lakkausten päälle, ja sitten kerroksen mattalakkaa.


Kiilto tasoittui ja mattapinta näytti ihan kivalta. Ero entiseen ei kuitenkaan ollut valtava, joten en malttanut jättää kokeiluja tähän.Seuraavaksi pilkutinkin vaaleanpunaisen lakan OPIn Lincoln Park After Dark -lakalla, ja tuolta se lopputulos sitten näytti.


Pilkutus oli maailman helpointa, sillä OPI kuivui sekunnissa. Melkein olinkin jo tyytyväinen, ja meinasin oikeasti lähteä töihinkin tällaisella lakkauksella. Toisen käden lakkaukset eivät kuitenkaan onnistuneet tätäkään vertaa, ja sotkin tällä OPIn lakalla sitten koko kynnet aikomuksenani mennä töihin sitten tummilla kynsillä. No, siitähän tuli tietenkin epätasaista jälkeä, ja lopulta minun oli otettava kaikki lakkaukset pois.


Päätinkin siis vaihtaa lakkaa kuitenkin kokonaan ja päädyin kokeilemaan jälleen vaaleaa lakkaa. Koska tiesin, että laitan uuden lilan paitani töihin, oli lakkavalintakin lila, vaikkei samaa tummuusastetta ollutkaan. Tämä lila ihanuus on Lumenen Quick & Chic -lakka, sävy 59 Keväthumua. Ja jälleen kerran olin supertyytyväinen vaaleisiin kynsiin. Ihanaa, kun sävyvaihtoehdot taas kaksinkertaistuivat, kun tajusin, että vaaleatkin lakat voivat olla kivoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!