perjantai 26. maaliskuuta 2010

Hiustenhoitoa huipulta

Olen yhtaikaa sekä innoissani että suruissani. Innossani olen siksi, että olen löytänyt jälleen aivan supermahtavia tuotteita, ja suruissani siksi, että kulutin ne loppuun.


Paul Mitchellin Strength-sarjan Super Strong Daily Shampoo ja Super Strong Daily Conditioner olivat oikeita rakkauspakkauksia minulle. Lähdin testaamaan näitä tammi-helmikuun vaihteessa sillä asenteella, että hukkaan menee tämäkin kokeilu. Hampputukkani kaipaa tuuheuttavia tuotteita eivätkä nämä Super Strongit luvanneet ollenkaan volyymia tukkaan. Mutta voi pojat, että pidän yllätyksistä!

Ensinnäkin haluan sanoa, etten ole koskaan tajunnut sitä, kun jotkut sanovat pitävänsä shampoista, jotka tekevät tukasta karhean tuntuiset. Siis what? Mitä ne sellaiset shampoot ovat? No, nyt löysin yhden tällaisen tapauksen. Paul Mitchellin shampoo todella teki tukasta hassun karhean, mikä sopi minulle, sillä mitään silkkisen sileää liurutukkaa en kaipaakaan.

Paul Mitchellin hoitoaine puolestaan sitten pehmitti tukkaa, jottei se jäisi aivan niin karheaksi kuin pelkän shampoon kanssa olisi käynyt. (Ensimmäisen kerran minulle muuten kävi niin, että hoitoaine loppui pikkuisen ennen shampoota. Yleensä hoitoaineita on jäljellä vielä puoli putelia shampoon loputtua.) Hoitoaine oli todella miellyttävän tuntuista.

Molemmat putelit olivat ihan superriittoisia, sillä ne kestivät miltei kaksi kuukautta, vaikka tavaraa oli kuitenkin vain 300 ml.

No, sitten se tuuheus: aivan mahtavaa! Tukka ei ollut ollenkaan liuru (tiedättehän te... siis rasvaletti) vaan aivan mahtavan tuuhean oloinen. En voinut olla hiplaamatta hiuksiani, jotka rakastivat uutta, päivittäistä volyymiannostaan.

Laitoinpa tukan suihkun jälkeen kiinni (niinpä, märkänä ja harjaamatta) tai harjasinpa ne nätisti auki, olivat hiukset joka tapauksessa aamulla elinvoimaiset ja ennen kaikkea siis tuuheat.  Ensimmäisen kerran Volumismin jälkeen olen saanut kokea jotain näin ihanaa. Jopa niinkin ihanaa, että olen pähkäillyt ja pähkäillyt korvaako Paulit Volumismin tuolla alalaidan suosikeissa. Tulin siihen tulokseet, että jaottelen nämä pihistä/satsaa-tyyliseksi kaksikoksi. Josta pääsemmekin siihen hinta-asiaan. Nämä putelit siis todellakin maksavat reilut 30 euroa (Suomessa ainakin), mikä on minusta aivan liikaa shampoosta ja hoitoaineesta, koska niitä menee kuitenkin todella paljon päivittäisessä käytössä. Sitten taas toisaalta en ole markettikamalla saanut näin hyvää lopputulosta aikaiseksi, joten mitä tehdä?

Sitä pohtiessani esittelenpä nyt sitten samalla toisen innostuksen ja surullisuuden aiheuttajan:
Löysin kaapistani saman sarjan Super Strong Liquid Treatmentin, joka on siis tukkaan suihkutettava hoitoaine. Surullisuus johtuu siitä, että löysin tämän vasta, kun shampoo ja hoitoaine olivat miltei loppuneet. (Siis kuka muka muistaa kaiken, mitä kaapissa luuraa?) Olisin niin halunnut testata tätä kolmikkoa yhtaikaa kauemmin.

Innostuksen aiheutti se, että jo ensimmäisellä suihkauksella ihastuin tähän tuotteeseen silmittömästi. Tuote suihkusi putelista laajalle alueelle ihanan tuoksuisena suihkeena. Tämä on todellakin riittoisa tapaus, sillä jo yhdellä suihkauksella sai jo vähintään puoli päätä hoidettua. Ja voi, miltä hiukset tämän hoidon jälkeen tuntuivat! Näin pehmeää tukkaa minulla ei ole koskaan ollut, ja siltikään tämä ei vienyt pois shampoon tuomaa tuuheutta. Siis aivan loistava kombo! Kerkesin näitä yhdessä käyttää noin viikon verran, ja olen rakastunut. Liquid Treatmentikin pääsee ehdottomasti alalaidan suosikkeihin, ja onneksi sitä riittää vielä pitkäksi aikaa.

Ainoa asia, joka tässä kuviossa siis mättää, on hinta. Esimerkiksi Hiustuotteet.fi-sivusto veloittaa reilusti yli 30 euroa joka pullosta. (Siellä myynnissä myös tehohoito.)

Netissä surffailtuani löysin kuitenkin tällaisen tarjouksen kiinnostuneille. LookFantastic tarjoaa koko trion pienissä 100 millin pulloissa vain reilulla 13 eurolla. Himoitsen tätä pakettia nyt kovasti, mutta koska kaapit pullottavat erilaisia hiustuotteita, en raaski tätä vielä ostaa. Toivon ja rukoilen, että kun saan kaappia tyhjennettyä, on tämä tarjous vielä olemassa.Cutrinin Colorism-sarjan Silk-Milk Sprayn suihkuttelin loppuun, jotta sain käyttötuotteiden kaapista tilaa Super Strongille. Alunperin minun piti odotella tuoretta hiusväriä, jotta tämän tuhlaisin, mutta nyt halusin sen vain pois tieltä. Minulla on tätä vissiin vielä yksi puteli kaapissa, joten kerkiän tätä myöhemminkin testailemaan juuri värjättyyn tukkaan. Ei minulla tästä ole mitään uutta sanottavaa: ihan kiva tuote. Pehmentää tukkaa, helpottaa kampaamista ja poistaa sähköisyyttä. Mutta kyllä tuo Super Strong Liquid Treatment on uusi must-tuotteeni.

Niin, ja en tosiaan tiedä, minkä shampoo-hoitoaine-yhdistelmän nappaan käyttöön seuraavaksi. Yritän puristaa Mitchelleistä vielä yhteen käyttökertaan tavaraa, ja alan sitten pohtia, mitkä putelit kaunistaisivat kylppärin hyllyä seuraavaksi.

edit. Tuoksu noissa Paul Mitchellin tuotteissa on muuten aika mieto ja miellyttävä. Sellainen mukava, joka ei aiheuta kahden kuukauden käytönkään jälkeen mitään yökötysoireita. Liquid Treatmentissa tuoksu on vähän voimakkaampi: sellainen keveän karkkimainen, joka ei sekään kuitenkaan aiheuta mitään ahdistusta.


6 kommenttia:

 1. Oletko koskaan käynyt Strawberrynetissä? Mun blogissa on linkki sinne :) Siellä näyttäis olevan ammattikokoiset pullot eli 1000 ml Super Strong-shampoota ja hoitoainetta, hoitoaine maksaa noin 38 euroa ja shampoo 30 euroa. Ne lähettää ilman postikuluja Suomeen.

  http://fi.strawberrynet.com/haircare/paul-mitchell/

  VastaaPoista
 2. HQ Hairilla (hqhair.com) näyttää olevan myös melko edullista Paul Mitchelliä. Super Strong Sampoo (300 ml) on 10,25 euroa ja hoitoaine 12,75 e.

  VastaaPoista
 3. Mä ainakin olen innostunut tilaamaan tuolta Look Fantastic:sta kosmetiikkaa. Paljon halvemmat hinnat kuin täällä suomessa. :)

  VastaaPoista
 4. Ja hei, huomasin just, että HQ Hairissa on pääsiäsale! Koodilla BUNNY15 saa kaikista tilauksista 15 % alennusta . :)

  http://www.lipglossiping.com/2010/03/26/deal-alert-15-off-at-hqhair/

  VastaaPoista
 5. Nonnu: Ihailen kyllä aina Strawberryn valikoimia, mutta vielä en ole uskaltautunut tilaamaan :) Mutta aika halvalla nuo litran pönikät lähtisi, joten nyt kyllä houkuttelisi!
  Kiitos paljon vinkistä!

  Nekku: HQ Hair onkin ihan uusi tuttavuus, kiitos vinkistä :) Valikoima selaillessani rupesi kiinnostamaan myös nuo ihan oikeasti tuuheuttavaksi mielletyt Paul Mitchellin tuotteet. Mitähän ne saisi aikaan, jos nuokin jo olivat niin mahtavia? :)

  Sirpu: Joo, sieltä saa kyllä ihan superhalvalla. Maailman vastine Pretty.fi-sivustolle :)

  VastaaPoista
 6. Oih, HQHairilla olisi Strength-shampoon ja -hoitoaineen sisältävä gift set aika halpa!!

  http://www.hqhair.com/hair/paul-mitchell/strength-gift-set

  -Gloss-

  VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!