sunnuntai 14. maaliskuuta 2010

IsaDoran lila trio

Muutamia vuosia sitten käytin ahkerasti IsaDoran tuotteita, varsinkin huulikiillot olivat suuria suosikkejani. Fanitin kyseistä merkkiä melkein yhtä paljon kuin Goshia nykyään. (Goshista puheenollen, käykääpä pääkaupunkiseutulaiset tsekkaamassa Helsingin Sokoksen kosmetiikkapuolen uusittu ilme! Aika makee. Ja Goshin hyllyille päästyänne, tsekatkaa pinkki lakka Pink Rose --> i-h-a-n-a! Ihme, että pystyin hillitsemään itseäni enkä ostanut sitä.) IsaDora jäi kuitenkin jostain syystä, mutta joitain kyseisen merkin tuotteita minulta kuitenkin löytyy. Yksi tuote, jota olen paljon käyttänytkin, on kolme lilaa sävyä yhdistelevä luomiväritrio, Sparkling Lilac.
Tässä triossa on siis kolme sävyä ajatuksella kulmaluu, liikkuva luomi ja luomivako eli sävyt koko meikkiin. Ylin ja vaalein sävy on shimmerisävy, jota sopii levittää siis kulmaluulle, keskimmäinen on vaaleahko mattasävy liikkuvalle luomelle ja alin on tumma lila, jolla sopii häivytellä.

Testasinpa näitä nyt kädensyrjääni teidän iloksenne ihan vain osoittaakseni seuraavan asian: ylin shimmerisävy on oikein toimiva ja siinä on jopa pigmenttiä juuri sopivasti. Alin tumma sävy on aivan mahtava, siinä on vallan mahtavasti pigmenttiä, ja sitä sävyä käytän eniten. Mutta tuo keskimmäinen sävy on kyllä pienehkö pettymys.Keskisävyssä on niin vähän pigmenttiä, että sitä tuskin huomaa. Okei, se on ihan kiva sävy koko luomelle arkimeikkiä tehtäessä, mutta kyllä tuo tummin sävy pomppaa vähän esiin noin vaalean sävyn kanssa. Kaipailisin siis pigmenttejä myös keskisävyyn. Muuten ihana paletti ja tykkään kovasti.


IsaDoran trio ei ole ainoa luomiväripaletti, jossa näitä ongelmia on. Ei välttämättä pigmentin kanssa, mutta muuten. Joka paletissa tuntuu olevan sellainen sävy, jota ei käytä ollenkaan, ja joka onkin täysin koskematon, kun viereiset värit ovat jo ihan kuopalla. Odotankin innolla, että myös pääkaupunkiseudulle saadaan Turkuun jo ehtinyt kosmetiikkamerkki Inglot, jonka magneettiset luomiväripaletit mahdollistavat omien luomivärisävyjen valitsemisen. Inglotin tuotteita jo pikaisesti testanneena tiedän, että sävyt ovat ihanan pigmenttisiä kauttaaltaan, ja niitä sävyjä sitten myös on! Varoitan kaikkia Inglotin liikkeeseen piipahtavia siitä, ettei lompakko välttämättä kestä sitä kaikkea :) Myös aikaa liikkeessä (värien valitsemisessa) saattaa mennä, joten miehet kannattaa jättää kotiin ihan suosiolla. Helsingin liikettä saadaan kuitenkin odotella syksyyn saakka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!