tiistai 2. maaliskuuta 2010

Kissarajaukset ja Studio 54

Olen ihan fiiliksissä vieläkin siitä löytämästäni kakkueyelinerista. Jopa niin fiilareissa, että olen nyt pari päivää kokeillut meikkiä, jota en ennen ole osannut arvostaa tippaakaan. Tarkoitankin yhdistelmää kissarajaukset- ripsari-kirkkaat huulet. Tämä muun muassa Scarlett Johanssonin suosima tyyli ei ole koskaan innostanut minua tippaakaan, sillä suoraan sanoen se on mielestäni tylsä look kaiken kaikkiaan. No, mutta kakkueyelinerin löytyminen johti siihen, että halusin sitä käyttää ja pienimuotoinen kiire johti siihen, etten ehtinyt vedellä luomivärejä. Ja kas kummaa, syntyi vihaamani look, jota en enää vihaakaan ihan yhtä paljon kuin aiemmin.


  

Tästä se siis lähti. Ja ei, en puhu ryppyisestä ja kuivasta silmänympärysihostani, vaan tuosta rajauksesta. Ripsissä Nivean Extreme Resist Lengthening, tosin huolimattomasti laitettuna. Sillä saa kyllä vieläkin parempaa jälkeä. Entinen Niveani kuivui laatikkooni, mutta pitihän minun heti hankkia uusi (tämä on aivan loistava ripsari!), ja nyt onkin Max Factorin False Lash Effect jäänyt vähemmälle käytölle. Että sen kuivumista odotellessa. 

Ja ihan btw, tämä tuskin kuvasta näkyy, mutta minusta tuntuu, että Revitalash toimii jo... Varsinkin toisen silmäni (tietenkin juuri sen, jota en kuvannut) ripset tuntuvat ihan jumalattoman pitkiltä. No, siitä lisää joskus toiste.

  

Tähän piti sitten yhdistää vähän kirkkaammat huulet, ja ihan ykkösvaihtoehto olikin Minersin Crystal Crush sävyssä Studio 54. Tämä on oikeasti aivan helmikiilto. Teinimäisen imagon takia moni ehkä kiertää Miners-hyllyn kaukaa, mutta kehotan kurkkaamaan valikoimia. Tämäkin kiilto on pigmenttejä tulvillaan ja on lisäksi pitkäkestoinen.

  
Tässä nyt sitten eri valaistuksissa huulet, mutta sanokaa minun sanoneen, että näyttää kyllä livenä huomattavasti kirkkaammalta, ihan samanlaiselta kuin tuossa putkilossa. Täytyy myöntää, että tulos voisi olla siistimpi, jos rajaisin huuleni, mutta siihen vedän kyllä rajan.. Tai siis olen vetämättä. En vain ole sellainen ihminen, joka rajaa huulensa, käyttää tummaa punaa ja kirkkaita kiiltoja. En ole, EN! Enhän?

Alimmainen kuva näyttää kyllä ihan jonkun toisen huulilta, kun ovat noihin toisiin verrattuina aika pienen oloiset. Vakuutan kuitenkin, että ovat minun!

 

Ja tähän kiiltoon sopikin sitten yhdistää H&M:n neuletakki.

Näin sitten opin jotain uutta itsestäni. Nyt kun oikein mietin syitä tämän lookin inhoamisen takana, niin veikkaan, että alkuperäinen syy löytyy ripsistäni. Ne kun eivät siis ennen kaartuneet sitten millään eikä tässä lookissa ole kauheasti järkeä, jos ripset ovat tikkusuorat. Ja enpä minä nyt yleensä ole hirveästi innostunut tummista tai kirkkaista huulistakaan, kun yleensä suosin nudekiiltoja. Mutta täytyy kyllä sanoa, että tuo Studio 54 on aika herkku! Eikä maksa muistaakseni kuin joku 3 e.

**vinkki** Tiesittekö, että Fudgen ja Tigin tuotteiden suositushinnat ovat laskeneet Suomessa? En tiedä, paljonko tuotteet ennen maksoivat, mutta nyt bloggaajien kesken suositun Tigin Rockaholic Dirty Secret -kuivasampoon saa 18 eurolla. Nettikauppa näille ihanaisille tuotteille löytyypi tämän linkin takaa.

Ja tämä vinkki oli ilmainen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!