maanantai 1. maaliskuuta 2010

Kadonneen jäljillä

Koin oman elämäni Kadonneen jäljillä -tyyppisen kohtaamisen. Olen jo joissain postauksissa maininnutkin kadottaneeni ihanaisen Ariane Indenin kakkueyelinerin, ja tilasin jopa MSCHICiltä korvikkeen paikkaamaan tyhjää koloa. Kuitenkin silmäillessäni aktiivikäytössä olevien luomivärien koriani kiinnitti eräs tutun näköinen tuote huomioni. Aivan. Siinähän se oli ollut koko ajan. Okei, sen olisi pitänyt olla silmämeikkikynien kanssa samassa korissa, mutta silti... How dumb am I? Extremely.

 

Pääasia kuitenkin, että tuote on nyt hyppysissäni. Tämä on ehdottomasti kaikkien aikojen lempparisilmämeikkituotteeni. Luulen, että tästä linkistä pääsee tämän tilaamaan, mutta en ole satavarma onko kyseessä sama tuote. Ainakin omanikin on 404.


MSCHICin puuterimaisesta olemuksesta poiketen tämä on ihan vesiväriä. Siksipä tämä meikkileikki vaatii vettä.

 

  

 

Riippuen veden määrästä voi lopputuloksen intensiteettiä vaihdella. Vähän vettä, enemmän väriä ---> tummempi lopputulos, paljon vettä, vähän väriä ----> haaleampi lopputulos. Tuossa kuvassa värit nyt lähti vähän leviämään, mutta kyllä tällä saa tarkan ja siisti lopputuloksen, jos haluaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!