tiistai 30. maaliskuuta 2010

Vaniljaespresso ja mattameikkivoide


Aijai, miten syötävän syntinen ruskean sävy löytyykään Ben Nyen luomivärivalikoimista. Siis niin käytännöllinen ja jokaiseen meikkiin sopiva (niin arki- kuin juhlameikkiinkin) tummanruskea, ettei ole tottakaan.Ja osuvasti nimetty sävy on nimeltään Espresso. Ihastuin vallan valtavasti tähän!


Ja mikä parasta, ja mitä eniten luomiväriltä vaadin, tässä on rutkasti pigmenttejä, joka takaa sekä näyttävän lopputuloksen että riittoisaa väriä, joka varmasti kestää ikuisuuden. Tykkään, tykkään, tykkään!

Ja jos viimeksi esitelty valkoinen luomiväri oli liikaa sinulle, niin Beniltä löytyy vaaleita myös luonnollisemmissa sävyissä.


Ihana Vanilla-sävy on nudea parhaimmillaan, ja sopiipa tämä ihanuus Espresson kanssa naukeasti yhteen. Kukapa ei rakastaisi vaniljaespressoa! (Onko sellaista olemassa? Ainakin pitäisi olla.)Ja myös tässä oli paljolti pigmenttejä, mikä on aina ihana yllätys, kun vaaleista luomiväreistä puhutaan. Yksi syy siihen, miksi en jaksa vaivautua vaaleiden värien kanssa on pigmenttien puute. Mutta Benin kanssa tällaisesta ei tarvitse huolehtia. Ihanaa, ehkä minäkin voin kokeilla luonnollisempia lookeja välillä! Pitäähän "työhaastattelulakan" kanssa olla sopivan neutraali silmämeikkivaihtoehto tarjolla.


No, sitten vielä vähän asiaa ihanaisesta Matte-meikkivoiteesta, josta olen yrittänyt ottaa tuloksetta julkaisukelpoisia kuvia. Siis itse meikkivoiteestahan niitä saa otettua, mutta naamastani valitettavasti ei.


Minulla on sävy Shinsei Fairest, joka sopii vaalealle iholleni just eikä melkein. Tämä on oikein miellyttävä tuttavuus, jota olen viime aikoinan käyttänyt paljon. Peittää huokoset kivasti ja ennen kaikkea tasoittaa ihon värierot huomaamattomiin, jolloinka on kiva alkaa laittaa varjostuksia ja poskipunaa, kun on tasainen pohja, mihin laittaa.


Ajattelin nyt siis meikkivoidenälkäisimpiä ilahduttaa perinteisellä käsikuvalla. Ylempänä meikkivoide ilman levitystä ja alempana levitetty. Ja levittyypä vallan kivasti! Me like it! <3
                                                         

2 kommenttia:

  1. on kyllä ihana ruskean sävy tuossa luomivärissä! en usko että on vanilja espressoa kaupan, mutta varmasti on vaniljalattea! :)

    VastaaPoista
  2. Hahhah, niin mä ajattelinkin. En ole oikein kahvi-ihmisiä. No, nyt olisi jonkun aika keksiä sellainenkin juoma :)

    VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!