perjantai 12. maaliskuuta 2010

Natural Coden mineraalihohdepuuteri ja muuta kivaa

Paljon olen jo puhunut Natural Coden kevätkokoelmasta, ja vieläkin siitä riittäisi juteltavaa. Kokoelmaan on ujutettu paljon jo normivalikoimassakin olleita tuotteita, mutta onpa mukaan eksynyt muutama uutuuskin. Kaikki kynsilakkasävyt (katso aiemmat postaukset täältä, täältä ja täältä) ovat esimerkiksi uusia, joskin vain kausisävyjä eli myös poistuvat valikoimista aikanaan. Yksi aivan uusi tuote puolestaan on Mineral Shimmer Highlighter eli mineraalihohdepuuteri.


Kun tämä vielä oli aivan avaamaton, oli tuotteen pinta aivan ultrashimmerinen, suorastaan glitterinen. Pintaa sohittuani pahin shimmerisyys katosi, ja huomasin, ettei tällä tuotteella aivan teiniglittermeininkeihin pääse. Mikä on siis hyvä juttu. Olisin halunnut ottaa tästä kuvia käytössä, mutta liekö syy valaistuksen vai minkä, mutta kunnon kuvaa en saanut. Levittelin tätä sormella eikä iholle jäänyt juurikaan shimmeriä (tällä tarkoitan siis niitä pikkuisia, glitteriä pienempiä kimalteita), vaan nimenomaan tasaista hohdetta. Aavistuksen voidemaiselta tuntuvaa hohdepuuteria voikin levittää vaikkapa kulmaluulle tai poskipäihin. Kevään tullessa epäilen myös dekolteeni saavan maistaa tätä tuotetta. Hinta ei päätä huimaa, jos tätä  mielii kokeilla. Alle 9 eurolla tämän saa omakseen.


Kevätkokoelman huulikiilloiksi valikoituivat jo normaalisortimentissa olleet kiillot. 08 Pink Sugar on shimmeritön, vaaleanpunainen kiilto ja 07 Icy Melon on aivan täydellinen shimmerinude. Näyttää vahvasti rusehtavalta, mutta on huulilla ihanan luonnollinen. Yksi uusista lemppareistani ehdottomasti!

Sitten vielä yksi kokoelman kynsilakoista. 27 Pearly Bunny on vaalea, shimmerilakka.Shiftaa pikkuisen vaaleanpunaiseen ja ehkä kultaan. Kiva, söpö lakka, mutta kuten muutkin kevätkokoelmalakat, niin tämäkin vaatii peittävämmän lakan alleen. Sutaisinkin tätä eilen esitellyn Kevätkepposen päälle.

Olin jo luopunut toivosta, että saisin tästä täydellisen kuvan sävyä ajatellen, mutta sitten tässä näppiksen ääressä sattuikin olemaan hyvä valo. Eli aika paljon muuttui Kevätkepponen. Valitettavasti tämäkään valaistus ei auttanut nappaamaan tuosta hohdepuuterista järkevää kuvaa.

1 kommentti:

  1. Pitääpä jossain vaiheessa kokeilla tuota mineraalihohdepuuteria. :)

    VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!