torstai 11. maaliskuuta 2010

Lumenen Kevätkepponen


Niin kuin eilisessä postauksessa kerroin, vaihtui ihana herkkulimekevätlakka pian uuteen keväiseen kynnenpäällysteeseen. Löysin laatikostani täysin korkkaamattoman Lumenen Quick & Chic -lakan, joka näytti ihanan kirkkaalta korallilta. Epäilen, että lakka on viime kevään kokoelmasta, mutta varma en ole.


Kuvissa tämä 64 Feeling Tricky/Kevätkepponen näyttääkin aika haalealta, mutta trust me, näin livenä lakka hyppää kirkuen silmille. Tämä on todella kirkas puna häivähdyksellä oranssia. Itse henkilökohtaisesti vihaan yleensä oranssia, mutta tästä tykkään. Tämä toi kevätfiiliksen pirteällä tavalla, kun Spring Meadow miellytti hempeää puoltani.


Lakka menee kuitenkin takaisin laatikkoonsa, ja kaivan sen esiin sitten, kun minulla on mahdollisuus käyttää punaista H&M:n takkiani, jonka ostin tässä pari viikkoa sitten. En ole ikinä ostanut kevättakkia pahimmilla pakkasilla (haluan päästä käyttämään ostamiani vaatteita heti!) mutta Hennesin lahjakortti poltteli taskujani, ja sorruin tähän ihanuuteen. Enpä myöskään ole ikinä omistanut näin kirkasta takkia, mutta vuosikaudet kadehdittuani muita kirkkaan takin omistavia, päätin hypätä kelkkaan mukaan. Nyt jo tähän punaiseen tottuneena, toivoisin kuitenkin turkoosia takkia.

Eniveis, tajusin, että tämä Lumenen lakka sopii kuin nenä päähän tämän takin kanssa, joten säästelen lakkaa lämpimämmille ilmoille.


Takin ja lakan kanssa mätsäävät tietty ihanat sydänkorvikset, jotka nekin ovat luonnollisesti Henkasta ja Maukasta. Onpa se onni, etten pidä muotiblogia, kun se olisi vain Hennesin mainostusta.


Hyvin palvellut Revlonin pikakuivattaja vetelee nyt viimeisiään. Tämä alkoikin olla jo niin tahmeaa, että käyttökin alkoi takkuamaan. Pitääkin ruveta miettimään, minkä nappaisi korvikkeeksi. Tämä oli kyllä ihana niin kauan kuin toimi, ja oli kunnossa. Joskus tämän jostain alelaarista ostin, ja oli kyllä hyvä ostos. Enpä ilman tätä olisi jaksanut vaihdella kynsilakkoja päivän tai parin välein. Ja, jos tämä lasketaan kynsilakaksi, niin tämä on varmaan ainoa, jonka olen ikinä saanut kulutettua loppuun, ennen kuin se on jo niiiiin tahmaista, ettei ulos tule. Jei!

edit. Sannin pyynnöstä laitan tähän vielä kuvan tuosta takista. Henkarissa riippuen se tosin näyttää muodottomalta kangaspalalta ja isommalta kuin onkaan, mutta on se ihana! Tuollainen jakkumallinen, tyylikäs tyköistuva kevättakki :) Maksoi muistaakseni 29,90 e, ja Hennesistä siis on hankittu ihan tässä hiljattain.


4 kommenttia:

 1. Kiitos! :) Eipä ne nyt enää näyttänytkään niin haaleilta, kun tätä postausta kirjoitettaessa. Blogger muuttaa vähän aina värisävyjä miten sattuu. Mutta tykkäsin itsekin tuosta väristä kovasti :)

  -Gloss-

  VastaaPoista
 2. Ihana sävy :P Vitsi laitahan kuvaa tuosta takistakin ;)

  VastaaPoista
 3. Sanni: Pyyntöösi on vastattu :) Tuossa kuvassa takki ei kyllä tosiaan näytä yhtään niin hyvältä kuin livenä.

  -Gloss-

  VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!