keskiviikko 10. maaliskuuta 2010

Blink, Blink, Brandos!

Tiedän, oi tiedän, että tämän on tarkoitus olla kosmetiikkablogi, mutta kauneus ja muoti kulkevat niin käsi kädessä, etten anna sen häiritä seuraavaa postausta. Olenhan esitellyt jo useasti asusteita ja vaatteitakin tässä blogissa, sillä useinhan valitsen esimerkiksi asusteet ja meikit sävy sävyyn. Eli ihanalla verkkokaupalla, Brandosilla, on menossa kilpailu, johon en vaan yksinkertaisesti voi olla osallistumatta. Tehtävänä on bongata omasta mielestään Brandosin mielettömän mahtavan valikoiman upeimmat kengät ja esitellä ne täällä. Kilpailussa on mahdollisuus voittaa 90 euron lahjakortti Brandosille.

Tässäpä oma, seksikäs suosikkiparini.

Blink: Lori - Brandokselta
Nämä Blinkin Lori-kengät olisivat aivan täydelliset. Osaan jo kuvitella, miten kirkkaan pinkeiksi maalatut varpaankynteni kurkkisivat näistä popoista kesäkuumalla. Tai miten mainiosti nämä kävisivät minihameen kanssa, nyt kun Bottega Verde on avustanut reiteni lähemmäs kesäkuntoa. Olen nyt vuoden verran käynyt tasaisin väliajoin kuolaamassa katsastamassa Brandosin kenkävalikoimia, ja olenkin löytänyt jo vaikka mitä  pareja, jotka haluaisin lunastaa omikseni. Olen vain niin nössö tilaamaan kenkiä, kun pelkään, ettei sieltä tule oikean kokoista paria isohkoille jaloilleni. Olen niin saamaton, etten kuitenkaan koskaan tulisi palauttaneeksi kenkiä, vaikka olisivat vääränkokoiset. Siksipä olen hannannut koko hommasta. Ehkä vielä joku päivä saan itsestäni irti. Ja onhan Brandosilla hyvät ohjeet kengän koon löytämiseksi. Itse asiassa missioni on tilata kesäksi Brandosilta jotkut ihanaiset korkkarit, jos vain rahatilanteeni sen sallii. Nyt sen päätin. Brandos, here I come!


”Olen mukana kilpailussa, jossa voit voit voittaa 90 e
kenkälahjakortin BRANDOS.fi -nettikenkäkauppaan
.
Kilpaile täällä”.

5 kommenttia:

 1. Itsekin olen juuri noita kenkiä ihaillut :)

  Olipa muuten hyvä että luin tämän postauksen :D Olin itse tehnyt hillittömän kuolailupostauksen Brandosin kengistä, mutta olin autuaan tietämätön tästä kilpailusta! Täytyykin liittää tuo loppulause myös omaan tekstiini.

  VastaaPoista
 2. Hihii, kenkien ONNELLINEN omistaja löytyy täältä!:)Ah, rakastan näitä kaunokaisia, mutta tosiaan, parin tunnin kuluttua näistä kaunokaisista kuoriutuu tappajat:D

  VastaaPoista
 3. Pääsky: On ne vaan niin makeet! Kiva, että bongasit kilpailun :) Itsekin sen jostain blogista huomasin...

  Anna: Olen niiiiiin kade, etten pysty edes kertomaan!! Uskon kyllä, että jalat eivät noista kengistä tykkää, mutta hei, kauneuden edestä pitää kärsiä ;)

  VastaaPoista
 4. Oijoijoi, ei olisi pitänyt lukea tätä.. :D Noi on aivan ihanat! :P

  VastaaPoista
 5. Bompula: Niinpä, noi kun saisi omakseen, niin olisin onnellinen! :)

  -Gloss-

  VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!