maanantai 15. maaliskuuta 2010

Purppurataivasta, mattausta ja Konadia

Lumenen kevätkokoelman cremelakat ovat aika maanläheisiä sävyjä, ja yksinään oikeastaan aika tylsiä. Tai ei tylsiä, mutta jotenkin oman ihonvärini kanssa nämä eivät tunnu sointuvan yhteen. Se oli ainakin keissi Lähteellä-sävyn kanssa ja nyt sama toistuu aavistuksen tummemman 78 Taivas purppuraa -sävyn kohdalla. Tosin tästä tykkään kyllä enemmän.
Ajattelin kuitenkin vähän muuttaa tätä, ja sipaisinkin päälle Make Up Storen Matt Top Coatin.

Ja pyydän anteeksi käsieni kuntoa. Joku minulta jo kysyikin, miksi käteni ovat niin ryppyiset, mutta siitä ei ole kyse. Kädet ovat vaan niin kuivat ja kynsinauhat huonossa kunnossa. Olen vähän laiminlyönyt käsien hoitoa, vaikka talvella se olisi ensiarvoisen tärkeää.


Mutta eipä se mattalakkauskaan riittänyt, vaan päätin vielä leikkiä hiukan Konadeilla. Nimettömän kanssa tuli vähän sählinkiä, mutta muuten kiva kuvio.Ruudukko siis m57-laatasta, ja Konad-lakka White Pearl.


Cesars Shopin kynsilakankorjauskynä on ollut hyvin tärkeässä asemassa Konadeilla leikkiessä, sillä se on oikein kätevä sotkuja korjatessa. Aluksi luulin, että kynä on kuivunut, mutta kyllä se vaan pelittää oikein mainiosti. Tuntuu vaan kuivalta välillä, mutta se johtuu vain muihin kokeilemiini kyniin verrattuna erilaisesta koostumuksesta. Suosittelen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!