sunnuntai 7. maaliskuuta 2010

Viva Pink

Avoniahan piti päästä heti testaamaan, ja täytyy tunnustaa, että rakastuin tilaamiini tuotteisiin. Planet Spa -sarjasta kerron myöhemmin, nyt näytän mitä sain aikaan Viva Pinkillä. Kerron heti alkuun, että edes päivänvalo ei auttanut minua saamaan lakkaa näyttämän oikeansävyiseltä. Livenä lakka siis on jonkin verran tummempi kuin näissä kuvissa.


Tässä tulos kahden kerroksen jälkeen. Edelleen korostan, että oikeasti tämä lakka on paljon tummempi ja lopputulos oli oikein kiva. Täältä voi katsoa aavistuksen pätevämmän kuvan, vaikkei tuokaan nyt tarpeeksi tumma ole.

Halusin kuitenkin kokeilla vielä jotain muuta.Eli "frostasin" vielä kynnet tuolla Nail Frostingilla, joka siis on tuollainen kevyt shimmerilakka. Käytin sitä pari kerrosta, kun yhdellä kerroksella lopputulos ei vielä välittynyt kuvista.

 

Ja sitten pilasinkin kaiken yrittämällä jotain laatan m57 Konad-väkerrystä. Kukaan ei varmastikaan huomannut, miten ovelasti peitin peukalolla pieleen menneen etusormen, eihän?
Kynsilakoilla leikkiminen on kuin värityskirjan värittäminen. Kun se kuva on jo täydellinen tai edes aika lähellä, niin ei sitä enää silloin kannata mennä värittämään, kun sitten se menee väkisinkin viivojen yli. 
- Gloss

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!