sunnuntai 21. maaliskuuta 2010

Retkahdus

No, niin. Tilasinpa taas Avonilta aika satsin tavaraa. Ei ollut tarkoitus, mutta äitinikin halusi tilata jotain, enkä sitten voinut minäkään hillitä itseäni. Nyt pidän oikeasti pikkubreikin kosmetiikkatilauksista. Mutta vilautanpas vielä, mitä kaikkea tuli tilattua.


Avon Senses -sarjasta löytyi raikkaan tuoksuisia Lagoon-tuotteita. Kuvastosta kotiin asti päätyivät suihkusaippua, vartalonkuorinta ja roll-on antiperspirantti.


Tilasin vähän niin kuin puolihuolimattomasti Planet Spa -sarjan Välimeren oliiviöljyä sisältävän kuorintavoiteen vartalolle. Tämä siksi, että ihastuin silmittömästi viime kerralla tilaamini African Shea Butter -tuotteisiin, ja koska ne uupuivat tästä kuvastosta, niin piti tyytymäni toiseen Planet Spa -kuorintaan. ASB-tuotteissa ensisijainen ihastus johtui kyllä tuoksusta, joten en tiedä, missä tässä piilee logiikka. Ovat kyllä muutenkin ihania tuotteita, joten ehkäpä tämäkin kuorinta minua ihastuttaa.

Tulevassa kuvastossa ASB-tuotteet taas olisivat, mutta huomattavasti kalliimmalla kuin viimeksi, joten en raaski niitä tilata. Epäilenkin, että käytän tätä uutta tulokasta, tuota Lagoon-kuorintaa ja ASB-kuorintaa sekaisin odottaen sitä hetkeä, että ASB taas olisi kivassa tarjouksessa. (Edellinen ASB-satsi kuorintoineen, jalkavoiteineen ja käsivoiteineen maksoi yhteensä vain 13,90 e.)

Myös nuo muut Lagoon-tuotteet varmaan pääsevät suoraan kokeiluun. Toisaalta deodoranttini ei kyllä ole lähelläkään loppumista, vaikka olen sitä kuukausitolkulla käyttänyt, ja The Body Shopin omenasuihkugeeli on vielä voimissaan. Mutta miksi vain miehelläni saisi olla pullotolkulla suihkusaippuoita käytössä, ja minulla vain yksi? Toisaalta tykkään yleensä tehdä tuotteista lopullisen postauksen vasta niiden loputtua, joten tällaista ei kovin äkkiä tapahtuisi, jos käyttäisin kaikkia tasaisesti sekaisin. Hmm... Ja toisaalta haluan käyttää kaikkia Lagoon-tuotteita yhtäaikaa. Okei, quick decision: Lagoon-tuotteet jäävät odottamaan, mutta tuon Välimeren kuorinnan otan myös käyttöön, jotta ASB ei loppuisi ihan heti. Ja koska ASB-tuotteet ovat minut jo vakuuttaneet, saatan niistä postata jo ennen niiden loppumista. Vau, osaanpa tehdä nopeita päätöksiä.



Meikkipuolelta mukaan lähtivät yllä olevat tuotteet.


Normikynsilakoista valitsin suklaanruskean Delux Chocolate -lakan ja uusista, nopeasti kuivuvista lakoista mukaan tarttui vähän oudon värinen Rose Amour. Näistä saa varmasti paremman käsityksen sitten, kun saan lakattua kynteni näillä uusilla tulokkailla.


Mukaan lähti myös erittäin tarpeellinen, mutta itselleni uusi tuttavuus eli väritön kulmakarva- ja ripsigeeli, sillä olen päättänyt saada kulmakarvani ojennukseen.


Ja sitten tein jotain historiallista. Tilasin huulipunan! Minä, joka en koskaan käytä huulipunia, tilasin huulipunan! Olin himoinnut Ultra Color Rich Mega Impact -huulipunan nudesävyä Never So Nude, sillä jos jotain huulipunaa käyttäisin, olisi se totta kai nude. Punaiset huulipunat eivät ole minua varten. Soudin ja huopasin, ja koska puna nyt oli tarjouksessa, niin päätin sen tilata. Ja arvatkaapas mitä, aion tätä myös käyttää!


Tämä tosissaan sopii asettamaani nude-kategoriaan eikä ole myöskään liian oranssi, ennemminkin kultaiseen shiftaava. Kuva totta kai valehtelee taas vähän.










Tuossa eri valaistuksissa otetut, valitettavan tiukasti rajatut kuvat tästä ihanuudesta vielä käytössä. I'm so happy! Ehkä minusta vielä tulee aikuinen, kun käytän jo puniakin. Näytin tätä miehellekin, ja ilmoitin, että nyt alkoi punien käyttö. Vastaus oli: "No, voit sä tota käyttää, kunhan et mitään punaista." Hah, mieheni on yhtä ahdasmielinen kuin minäkin, ja sehän sopii. Noissa kuvissa muuten en ole käyttänyt mitään peiliä, ja puna on miten sattuu, mutta sehän tässä onkin niin ihanaa, että se on niin vaaleaa, ettei se haittaa, vaikka vähän sohaisee hutiin. Tämä liukui huulille kivasti, ja tuntuu todella pysyvän. Tykkään, tykkään, tykkään! Ja minä en siis ole käyttänyt huulipunia sitten yläasteen peitepuikkohuulien jälkeen. Kyseessä oli silloin peitepuikon sävyinen, muistaakseni Yves Rocherin puna (vai olikohan se oikeasti peitepuikko), jonka seuraksi rajasin huuleni tummanruskealla. Uuu-la-laa, miten kaunis näky olin. Voitte varmaan sympatiseerata, miksi en ole sortunut puniin enää sen jälkeen, kun vanhempana ja viisaampana katsoin seiskaluokan kuvaani, ja punastuin häpeästä. Eli pieni riski tässäkin vaaleassa punassa oli, mutta tämä ei onneksi luo peitepuikkoefektiä. Jes, olen niin onnellinen! <3

2 kommenttia:

  1. Mä tykkään kans todella paljon African Sheavoi-sarjasta! :) Ootko koskaan muuten kokeillut Välimeren Oliivi-sarjan parafiinihoitoa jaloille ja käsille? Se on aivan paras käsivoide ikinä! :)

    Tuohon Senses-sarjaan on tulossa jälleen ihana uutuus, Aloha-suihkugeeli + käsisaippua :) Tulee myyntiin kamp.6, onko sulla se luettelo jo?

    VastaaPoista
  2. En ole kokeillut tuota parafiinihoitoa, pitääpäs joskus tilailla :) Metsästän jatkuvasti hyviä käsivoiteita. Mutta olen nyt ihan rakastunut noihin ASB-tuotteisiin, se tuoksu on ihan mahtava ja tuotteet oikeasti hyviä.

    Mulla on vaan vitoskamppiksen luettelo :/ Jota yritän olla lukematta, ettei himo yllätä :)

    -Gloss-

    VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!