keskiviikko 3. maaliskuuta 2010

Goldy Catch ja Zero Fault

Kerroin jo pari päivää sitten Lumenen Natural Coden kevätkokoelman luomiväreistä ja rajauskynistä. Kokoelmaan kuuluu myös kynsilakkoja, joista yhden ajattelin nyt esitellä. Kyseessä on kullanhohtoinen sävy 29 Goldy Catch.

 

Sävy on ihana pastellishimmeri, niin kuin kaikki muutkin kevätkokoelman lakat.

Kahden kerroksen jälkeen  kynsiraja oli vielä selvästi nähtävissä, mutta on tämä sävy vaan ihana! Valosta riippuen hehkuu erilaisena. Voin kuvitella, miten upealta näyttäisi päivetystä vasten.

 
Kolmen kerroksen jälkeen raja ei ollut enää selvä, mutta silti nähtävissä. Nämä lakathan on hurjan käteviä, kun ovat niin pieniä. Eivät ainakaan ehdi kuivua, mutta on tässä huonokin puoli. Jos näitä kerta pitää laittaa viisikin kerrosta kerralla, olisi kiva, että koostumus olisi vähän peittävämpää.

 
Ja juuri, kun olin ajatellut tätä, niin näin kävi. Goldy Catch putosi lattialle, ja nyt sitä on vieläkin vähemmän. Huoh. Joskus on tällaisia päiviä.

  
Joskus olen blogissani sanonut, että Natural Coden valikoimista löytyy tuote, josta en niin välitä. Koska olen kuitenkin ennenkin tehnyt virheitä arvioissani, päätin antaa tälle Skin Perfector Zero Fault Makeupille uuden mahdollisuuden.

Kun tätä ensimmäisen kerran kokeilin, oli kesä, ja kokeilin huitaisten vain sormella. Lopputulos ei ollut hyvä eikä peittävä. Unohdin koko tuotteen enkä kokeillut sitä enää.

Tämä on juuri se ongelmani. En malta lukea ohjeita, teen kaiken hutaisten, ja sitten valitan muille, miten huono tuote. No, nyt olen pari kertaa kokeillut tätä taas, ja jälleen kerran olen muuttanut mieleni.

 
Zero Fault on siis kiinteä meikkivoide. Ei missään nimessä meikkipuuteri, sillä tämä on todella peittävää. Nyt kun maltoin levittää tätä sienellä, niin lopputulos todella oli peittävä ja mattainen, niin kuin tuote lupaakin. Kaikista eniten yllätyin siitä, ettei kiiltelevä ihoni kaivannut tämän kanssa edes puuteria.

Tykkään siis todella paljon tästä, ja sopii paikoin rasvoittuvalle iholleni mainiosti.

Ehkä joskus postaan vielä jotain ennen ja jälkeen -kuvia, mutta nyt en muistanut.

Tämä oma värini on 03 Fudge, joka on supervaalealle iholleni yllättäen ihan sopiva. Näihin Zero Faulteihin mätsäävät myös Skin Perfector Mattameikkivoiteen ja Skin Perfector Mineraalipuuterin kaikki sävyt. Zero Faultillahan voi myös peittää pikkuvirheitä, mutta minusta tämä on parempi ihan meikkivoiteena.

**vinkki** Törmäsinpäs tällaiseen suomalaiseen nettikauppaan. Pretty.fi on osoite, jossa kannattaa käydä kääntymässä. Todella edullisia tuotteita löysin tuolta, ja postimaksut ovat kiinteät 3,50 e, tilasitpa mitä hyvänsä. Vielä en itse raaskinut tilailla mitään, kun pakottavaa tarvetta ei ollut, mutta... Himotuslistalle pääsivät ensinäkemältä Urban Decayn Heavy Metal Glitterit sekä Maybelline Liner Express (2,90 e!!). Juuri löytyneen kakkueyelinerini vuoksi en kuitenkaan tarvitse tuota Maybellineakaan toistaiseksi. Onneksi kynsilakkavalikoima ei vielä ollut suuri, muuten olisi kyllä oikeasti voinut lähteä mopo käsistä. Jos joku vielä haluaa kokeilla Max Factorin False Lash Effectiä, mutta ei halua maksaa täyttä hintaa, niin tuolta sen löytää hintaan 12,90 e. Toki silloin kannattaa tilata muutakin, sillä postikulujen kanssa hinta sitten onkin jo suht sama kuin kaupassa.

5 kommenttia:

 1. Kääk, pitikin eksyä tuonne linkittämääsi kauppaan :D Olisi pitänyt kiertää se kaukaa. Kosmetiikkahimo vain kasvoi, kohta lähtee tilaus melko varmasti, en voi hillitä itseäni.

  VastaaPoista
 2. Vähän epäilyttää tuo mainitsemasi nettikauppa, eiväthän nuo tuotteet voi olla noin halpoja? :o

  VastaaPoista
 3. Anonyymi: Sori :D Jos sorrut, niin palaa ihmeessä kertomaan, oliko kauppa niin hyvä kuin miltä vaikuttaa!

  Chica: Niinpä... En ole siis itse sieltä mitään tilannut enkä sillä tavoin voikaan mennä takuuseen kaupasta.

  En minäkään ymmärrä, miten voivat myydä noin halvalla. Mutta en myöskään löytänyt sivuilta mitään merkkiä, etteikö näin kuitenkin olisi. Kiinteät postikulutkin...

  -Gloss-

  VastaaPoista
 4. Minä olen tilannut sieltä jo! Kolme huulimeikkiä tarttui mukaan. Ihan vaikuttavat aidoilta. Asiakaspalvelu nopeaa ja ystävällistä. Ja paketti tuli parissa päivässä. :)

  VastaaPoista
 5. Kiukkupussi: Sellaista tuntuu palaute olevan kauttaaltaan, että pretty.fi on pätevä paikka :) Kiva, että tuli törmättyä tuollaiseenkin paikkaan...

  -Gloss-

  VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!