lauantai 20. maaliskuuta 2010

Turkoosit ystävykset

Vilautin tässä postauksessa Natural Coden kevätkokoelman silmämeikkiherkkuja, joista jäi kuitenkin jotain olennaista puuttumaan.Eli, miltä nämä tuotteet sitten näyttävät oikeasti. Kyniähän on laadultaan hyvin monenlaisia. Ajattelinkin siis vilauttaa kynien tehoa, ja ehkä hehkuttaa lisää tuota keskimmäistä Peach-sävyä.


Tuo ruskea sävy on ihan perussävy ilman helmiäisiä, mutta vaalea Peach ja turkoosi Aqua ovat ihanan helmiäismäisiä, ja korostan vielä, että Peach sopii mainiosti silmän sisänurkan valopilkuksi.


Pigmenttejä kynissä on kivasti, ja koostumus on tarpeeksi pehmeä, jotta kynä liukuu luomella hyvin.

Tämän piti siis vain olla joku loppumaininta jossain postauksessa tai välihuomautus, mutta ajattelin sitten vilkaista silmämeikkejäni, josko vaikka löytäisin jotain, mihin näitä voisi vertailla.


No, löytyihän sieltä sitten Natural Coden edeltäjän, Anytimen, turkoosi kynä (13 Ystävä), jota huvikseni testasin NC:n turkoosin viereen.


Tässä vaiheessa olin jo, että oookeeeii...? Siis aivan sama sävy. En havainnut koostumuksissa oikeastaan mitään eroa.


Tutkailin tilannetta hieman lisää, ja huomasin kaiken lisäksi, että kummankin tuotteen sävynumero on 13. Sattumaa vai ei? Mietin, että kuten hiusväreissä, voisiko näissäkin olla joku yleismaailmallinen koodi, mutta epäilenpä suuresti. Tätä ajatusta seurasi pieni häpeä, kun ajattelin, miten olen intoillut (ja intoilen edelleen) Natural Codesta. Mitä, jos se onkin vain Anytime aikuisempaan asuun puettuna? Kuinka helppo olisikaan kuluttajaa näin huijata. Anytime kun oli ihan selvästi teineille, mutta Natural Coden tuotteita kehtaa laukustaan kaivaa kuka tahansa ilman "pissisleimaa".

Olisi yksinkertaisesti noloa hehkuttaa Natural Codea, ja dissata Anytimea, jos tuotteet poikkeaisivat vain ulkonäöltään.


Päätin sitten turvautua viimeiseen oljenkorteen eli INC-luetteloon, josta siis en mitään ymmärrä. Mutta päätinpä katsastaa löytyykö näistä kynistä samoja ainesosia. Vastaus on.... eipä löydy. Juurikaan. Natural Coden ainesosaluettelo on sitä paitsi huomattavasti lyhyempi, mikä varmasti on hyvä NC:n luonnollista imagoa ajatellen.

Huokaisin siis helpotuksesta. Ei tarvitse nolostella. Ja sitä paitsi, eivät kaikki Anytimen tuotteet ollet susia. Kuten esimerkiksi juuri tämä kynä, jossa ei ole mitään vikaa. En ole sitä kyllä vuosikausiin käyttänyt, mutta edelleen se toimii kuin junan vessa. Eli lähinnä nolostumista aiheutti se tieto, että on itse nostanut NC:n jotenkin jalustalle, vaikka vähän laiminlyöty Anytime olisi tässä skenaariossa ansainnut sen myös.

Mutta tilanne ohi, nou hätä. Ovat eri tuotteita. Toki Natural Coden tuotteet ovat varmaan joiltain osin saaneet vaikutteita Anytimesta, sehän on vain luonnollista, mutta valmistusmetodit ovat varmaankin erilaiset... tai jotain.

Ja jos jotain olen Virven blogista oppinut, niin sen, että tuotteista löytyy usein yllättäviäkin samankaltaisuuksia, eritoten, jos ovat saman firman keitoksia.

4 kommenttia:

 1. Ostin juuri vähän aikaa sitten tuon Peach sävyn. Täytyy kyllä sanoa, että ihana sävy! :)

  VastaaPoista
 2. Eikös olekin? :) Tuollainen juuri täydellinen nudehelmiäinen, jossa vielä koostumus on hyvä... Me likey!

  -Gloss-

  VastaaPoista
 3. Mulla on tuo ruskea ja toimii mainiosti :)

  VastaaPoista
 4. Joo, sillä saa kyllä kivat rajaukset. Eikä tule niin kovat kuin mustalla tulisi...

  -Gloss-

  VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!