perjantai 19. maaliskuuta 2010

Simmut täynnä Beniä


Ben Nye -testaukset jatkuvat. Tällä kertaa nappasin käteeni 8 luomiväriä sisältävän paletin, joista varsinkin tuo puhdas valkoinen herätti mielenkiintoni. Nyt tiedän, millä Salkkareiden vanhemmat naistähdet saavat niin vaaleat, mattapintaiset luomet :) Ei mutta oikeasti, tuo valkoinen on ihana, peittävä ja kirkastava. Sudin sitä jopa silmieni alle, ja hyvin toimi. Toinen suosikki tästä paletista on vasemman alakulman tumma lila, jossa on ihan valtavasti pigmenttejä. Ja tuo toisen alanurkan harmaa on muuten sitten huomattavasti tummempi kuin kuvassa. Näillä leikkiessäni huomasin välillä, että väri katosi luomilta, ja aikani pähkäiltyäni tajusin, että se oli vain tekniikasta kiinni. Nämä (niin kuin monet muutkin) luomivärit pitävät siitä, että ne taputellaan luomille eli jos liikaa vetelee, niin kuin itse tein, ne vain vaihtavat paikkaa.

Nämä muuten lähtevät tästä paletista irti samaan tapaan kuin viimeksi esitellyt napit. Joten tilalle voi hommata uusia värejä, jos niin halajaa.


Taas seuraa siis silmämeikkikuvia, jotka eivät varmastikaan ole taas kauneinta mahdollista laatua. Se ken kaipaa heti paikalla värien ilotulitusta ja superhyviä kuvia, kipaiskoon Karkkipäivää lukemaan ;) Muut painakoon mieleen nämä onnettomat kuvat, sillä joku päivä minäkin osaan ottaa parempia. Sitten voidaan vertailla. (Vaikka ei tästä kyllä ole tulossa mitään meikkiblogia siinä mielessä, keskityn esittelemään mieluummin tuotteita.)

Joka tapauksessa kolmessa ensimmäisessä kuvassa on käytetty paletin ruskeita sävyjä, tummanharmaata sekä valkoista. Minulla on tapana sotkea kaikkea keskenään, joten mitään tiettyä kohtaa, missä on jotain tiettyä väriä, on varmasti vaikea hahmottaa. Ja tämän postauksen pointti on tuo valkoinen luomiväri, joka on mielestäni kiva tuote arkimeikkiin.


 
Ja sitten seuraavassa kolmessa kuvassa on käytetty paletin liloja, vaaleanpunaista ja valkoista. Huomaa kyllä, miten kamera syö puolet väreistä. Tummanlila oli kyllä oikeasti tummanlila. Ja nyt löytyi jo ripsientaivutinkin.

Kaiken kaikkiaan sävyt olivat aika luonnollisia, ja pigmenttien määrä ehkä vähän heitteli. Hehkutan vielä sitä valkoista, sillä en ole aiemmin törmännyt valkoiseen mattaluomiväriin, jossa  olisi noin paljon voimaa. Ja se on todella monikäyttöinen, sillä sitä voi käyttää valotuotteena silmien alle, kulmaluulle..Noissa kuvissa minulla on Ben Nyen meikkivoidetta, jonka esittelen myöhemmin (ei siis Belle Visagea), ja sitäkin vain silmien ympärillä. En ollut lähdössä mihinkään, joten meikkasin vain simmut. Sitten naamasta löytyy Make Up Foreverin irtopuuteria, vähän Nivean ripsaria (sain siis uuden) eikä muuta. Silmien alle ja kulmaluulle laitoin tuota valkoista luomiväriä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!