perjantai 16. huhtikuuta 2010

Uusia Avon-tuotteita ja African Shea Butter -sarja


Tilasinpas sitten taas Avonilta tavaraa. Nyt en edes vilkaise uutta kuvastoa, ettei tule taas sorruttua. Mukaan lähtivät nämä tuuheuttavat shampoo ja hoitoaine, vaikka ne eivät vielä hetkeen edes pääse kokeiluun.


Tilasin myös Avon Senses -sarjan Lagoon-nestesaippuan kaveriksi muille Lagoon-tuotteille, jotka vielä odottavat ensipuraisuaan. (Muut Lagoonit esittelin täällä.)


Täysin heräteostoksena mukaan tarttui niin (kevätauringon innoittamana) vaaleat raidat aikaansaava väri...


... kuin mustapäät taltuttava puhdistusaine. Tämä pääsee piakkoin testiin.


Herkullinen uutuus, mansikka-guava-vartalojogurtti, lähti mukaan edullisen hinnan (2,90 e) takia. Pääsee varmaan pian käyttöön.


Tilasin myös huulirasvan, mutta en ole varma, otanko tätä käyttöön ihan vielä. We'll see...


Pakollinen kynsilakkaostos, Pastel Pink -sävyinen ihanuus, joka vaikuttaa täydelliseltä lakalta Konadien alle.


Sittenpä mukaan lähti myös ihanasti kimmeltävä Planet Spa -sarjan Japanese Sake and Rice -kuorintavoide. Tämähän nyt menee suoraan kaappiin odottamaan, sillä kylppärin hyllyllä komeilevat niin viime kerralla tilattu Välimeren kuorinta kuin ihana African Shea Butter -kuorinta. Sanoinkin jo, etten ASB-tuotteita tilaa tuosta jakson 5 kuvastosta, mutta sorruin sitten kuitenkin ASB-käsivoiteeseen. En kestänyt ajatusta, että kuorinta, jalkavoide ja käsivoide loppuisivat enkä saisi tuoksutella tätä enää.



Eli nämä minulla on jo käytössä, ja vasemmanpuoleista käsivoidetta omistan nyt siis myös varakappaleen. Ehkäpä olisi jo aika vähän valottaa, miten ihania nämä ovat, vaikka ne nyt eivät olekaan vielä loppumassa. Ensinnäkin se tuoksu on näissä kaikissa parasta. Se on jotain toffeen, poltetun sokerin ja fariinisokerin välimaastosta, ja se on todella herkullinen. (Tosin totuuden nimissä on kerrottava, että esimerkiksi Terhen on toista mieltä.)

Planet Spa african shea butter hand & cuticle cream Käsivoiteen koostumus on kevyt, mutta tuntuu silti kivan kosteuttavalta. Kevyen koostumuksensa ansiosta tämä myös imeytyy nopeasti, mistä plussaa. Riittoisuus on ihan mieletön, herneen puolikkaan kokoinen läntti riittää kosteuttamaan kummatkin kädet. Tämä on todella kiva päivävoide, mutta yöksi vaadin kyllä jotain tujumpaa. Kuitenkin yksi lemppareistani, ja mietinkin jo, heivaanko SENin voiteen tuolta laidan suosikeista pois tämän tilalta. Pitää miettiä tuubin loppuun tätä asiaa.

Planet Spa african shea butter brown sugar body scrub Kuorintavoide on ihana. Tuntuu todella kuorivan, rakeet kun ovat tarpeeksi isoja. Levittyy myös hyvin, ja pieni määrä riittää kerralla koko kropalle. Miinus tulee pakkauksesta. Harmittaa jo etukäteen, että tilasin tuon Japanese Sake and Rice -kuorinnan, koska se on tällaisessa samassa putelissa. Muovi on niin kova, ja kuorinnan koostumus niin jämäkkä, että sitä on todella vaikea saada pienestä reiästä ulos. Se on todella haastavaa, trust me. Mutta ihana tuote korvaa tämän isohkon miinuksen suurella plussalla.

Planet Spa african shea butter foot and elbow cream with AHA Ja jalkavoide (joka myös kyynärpäille on tarkoitettu) on ihan ykköstä. Pehmentää huomattavasti jalkoja, ja koostumus on pehmeää ja täyteläistä. Tätä rakastan, ja kunhan purkki on käytetty loppuun, uskon tämän suuntaavan tiensä kohti suosikkilistaani. Vielä, kun tätä saisi tuubissa, niin ei tarvitsisi kynnenalusia sotkea voiteeseen.

Nämä nyt oli pienet, alustavat hehkutukset, mutta tuotteiden käyttö jatkuu vielä.

6 kommenttia:

  1. Minulla on tuo advancen siloittava seerumi lähes päivittäisessä käytössä ja tykkään siitä tosi paljon!
    Luonnonkihara vaan tarvitsee hieman apuvälineitä toimiakseen ;)

    Kerropa pian tuosta clearskinistä! Aikomuksenani on ollut ostaa sitä..

    Entäpä miten käytetään vartalojugurttia? Onko se tyyliin kosteusvoide vai naamio?

    VastaaPoista
  2. Hyvä tietää, että Advancesta on hyviä kokemuksia. Josko nuo shampoo ja hoitoainekin olisivat sitten hyviä :)

    Joo, Clearskin pääsi jo käyttöön ja koostumus ainakin on ihana. Pitää vielä odotella, alkaisko se näkymään myös naamassa :)

    En ole vielä tutustunut tuohon vartalojogurttiin, mutta käsittääkseni kosteusvoiteeksi se on tarkoitettu. Koostumus vain varmaan on täyteläisemmän puoleista, voisin kuvitella.

    VastaaPoista
  3. Tuo lila AT:n sarja on ehdottomasti mun mielestä paras :) Oletko muuten koklannut Naturals-sarjan shampoita ja hoitoja? Kampanjassa 7 tulee siihenkin uusi linja, Macadamia-pähkinä & Aloe joka estää hiusten lähtöä ja katkeilua :)

    Afrikan Sheavoi-sarja jakaa tuoksunsa puolesta mielipiteet täysin. Itse kuulun niihin jotka pitää tuoksusta, mutta mullakin on asiakkaissa niitä joita tuoksu etoo.

    Planet Span uusin, Thaimaan Lootuskukka-sarja on muuten aivan ihana! Mulla on käytössä vartalovoide ja vartalokuorinta ja kun huomenna teen tilauksen, saan kannustimena hiusnaamion seuraavaksi :) Kannattaa tutustua siihen jossain kohtaa myös!

    Tuo koko Clearskin-sarja uudistui kampanjassa 6 ja nyt siellä on saatavana eri iho-ongelmiin omat tuotteet. Mustapäille, finneille ja huokosten puhdistukseen omansa :) Purkitkin ovat kivemman näköisiä!

    VastaaPoista
  4. Hyvä tietää, että AT-sarja on hyvä. Ostin nuo ihan hetken mielijohteesta, niin kuin oikeastaan kaikki nuo tuotteet :O Muita Avonin hiustuotteita en ole kokeillutkaan eli nämä ovat sarjassaan ensimmäiset.

    Mun mielestä Afrikan Sheavoi on jotain aivan ihanaa, mutta kaipa se pitää hyväksyä, että muitakin mielipiteitä on :)

    Varmaan jossain vaiheessa tutustun tuohon Thaimaa-sarjaankin, sillä olen nyt menettänyt sydämeni Planet Spa -sarjalle. Toistaiseksi yritän kuitenkin pitää pikkuisen - edes yhden jakson mittaisen -tauon Avonista, kun en nyt oikeastaan mitään tarvitse.

    Tuo Clearskin-sarja kuulostaa hyvältä, pitää tutustua siihenkin tarkemmin, kun ensin koklaan tuon yhden tuubin pois alta :D

    VastaaPoista
  5. Mulla on kanssa silottava seerumi päivittäisessä käytössä ja tykkään tosi paljon.

    VastaaPoista
  6. Jos ei olisi niin paljon muita hiustuotteita, niin kokeilisin tuota seerumia :) Ehkä joskus...

    VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!