sunnuntai 3. tammikuuta 2010

Maitoista mansikkaa kätösille

Niin kuin edellisessä postauksessa kerroin, olen hiljattain löytänyt myös Oriflamen ihanuuden lisäksi myös toisen käsirasvasuosikin. Citymarketin hyllyiltä löysin tämän uuden, edullisen suosikkini. Minulle tuntematon markettimerkki SEN oli nätisti edustettuna erään hyllykön päässä, ja tietenkin uudet purkit kiinnostivat minua. Kaikki purkit olivat hand & body lotioneita eli valmiita kosteuttamaan käsien lisäksi myös loput vartalosta. Vaihtoehtoisia tuoksuja olivat valitsemani mansikka & maito -tuoksun lisäksi kurkku ja maito sekä suklaa ja maito. Kurkkua en tuoksutellutkaan, mutta suklaa ei hivellyt hajuaistejani. Mansikka sen sijaan koukutti minut välittömästi. SENin sivuja katseltuani aloin kovasti himoita myös suihkusaippuoita... Toivottavasti niitäkin saa Cittarista.

Purkkeja on kaksi erilaista. Perusvartalorasvan näköinen purkki sekä peruskäsirasvan näköinen purkki. Kummassakin on silti samaa tavaraa. Tuo vasemmanpuoleinen on 200 ml ja maksoi tasan 2 e. Käsirasvan näköinen purkki on 150 ml ja maksoi muistaakseni 1,87 e. Eli vaikka kahden euron purkissa saa tavaraa halvemmalla, niin molemmathan sitä tietenkin piti saada.


Vaikka kummatkin purkit sisältävät siis todellakin samaa tavaraa, mieli toimii niin kuin haluaa. Tätä käsirasvan oloista purkkia käytänkin siis vain ja ainoastaan käsirasvana. Rasva kyllä sattuu olemaan niin riittoisaa, että joka kerran sitä riittää käsivarsillekin, vaikka yritän ottaa vain pienen tipan. Ainoa huono puoli tässä purkissa on se, että korkki on todella löysä ja valahtaa aina rasvan tielle niin, että puolet rasvasta on aina korkissa. Mutta toki käsittelijässäkin on vikaa.

Mutta tästä E-vitamiinia sisältävän rasvan koostumuksesta siis sen verran, että se on aivan hurjan riittoisaa. Poikkeuksetta otan sitä aina liikaa ja näinpä käsivarretkin siis saavat osansa. Rasva on ihanan kermaista, mutta kuivuu silti nopeasti. Ihosta tulee pehmeä ja sileä. Jopa mieskin kehui tätä tuoksua, vaikkei muuten jaksa hössötyksistäni innostuakaan.

Vartalopurkista sitten rasvaan tietenkin vain vartalon, mutta toki kädetkin saavat tällöin osansa
rasvauksesta. Ihanaa, ettei tarvitsekaan pestä käsiä rasvauksen jälkeen.

Oikeasti nerokasta vedota ihmismieleen tekemällä kaksi eri purkkia samasta tavarasta.

Pohdittuani sitten tätä Oriflame vs. SEN -ongelmaa päädyin siihen, että SEN voittaa edullisuutensa ja ihanan tuoksunsa vuoksi. Vaikka tämä rasva käykin myös vartalolle, en sitä vielä kuitenkaan vartalorasvojen ykköseksi nosta. Kärkikahinoihissa se kuitenkin on mukana, mutta haluan vielä muutaman rasvan testata ennen kuin osaan nostaa yhden ylitse muiden.

muoks. En sittenkään voi jättää Oriflamea täysin huomioitta. Siispä keksin kaksi käsivoidekategoriaa. Parhaan käsilaukkukäsivoiteen (eli käsivoiteen, jota on kätevä kantaa laukussa mukana) palkinto menee siis Oriflamelle, sillä Tender Care -rasvan koostumus on sellainen, ettei se lurahda purkista laukkuun vaikka korkki katoaisikin. SENin rasvaa en laukkuun laittaisi. Parhaan kotikäsivoiteen palkinto menee sitten SENin mansikkamaidolle.

muoks.2. Jos joku miettii, miksei L'anzan käsivoide päässyt listoille, niin voin paljastaa, että sitä mietin minäkin. Ehkä L'anzan voimakas tuoksu käy jo hermoille. Käytän siis L'anzaakin edelleen päivittäin, sen paikka vain on yläkerran veskissä ja SENin paikka on alakerran veskissä :) Mutta jos jaksaisin tehdä L'anzalle oman kategoriansa, se olisi ehdottomasti "Paras käsienpesun jälkeinen käsivoide". Tämä siksi, että pullo on kätevä pumppupullo, josta voidetta saa nopeasti ja sen lisäksi itse voide kuivuu sekunnissa, mikä on plussaa.

Selkeytin myös pari shampookategoriaa omakseen, ja nyt Volumism ja Pureism ovat omilla, selkeillä paikoillaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!