sunnuntai 28. helmikuuta 2010

Natural Coden kevätkokoelma Bohemian Pastels

Kerroin pari päivää sitten Lumenen kevätkokoelmasta hiukan, ja niinhän se on, että Lumenen pikkusisar, Natural Code, on myös lanseerannut kevään kunniaksi uusia tuotteita. Bohemian Pastels Trend Collection sisältää myös tuotteita, jotka jo valmiiksi olivatkin Natural Code -valikoimissa.

Tällaisista, jälkimmäisistä tuotteista esimerkkejä ovat kokoelman kaksi luomiväritrioa, jotka säihkyvät ihanina pastellihelmiäisinä.


 

Ylempi sävy on sävy nr 2 Beauty, ja alempi nr 1 Angel. Ylempi trio on luonnollisten, ruskeiden sävyjen ystävälle kelpo tuote, ja alempi revittelee vähän luonnollisten sävyjen lisäksi turkoosilla värillä, joka tosin sekin on hentoinen ja kaunis, ei mikään räväkkä väri siis.


 

Näiden luomivärien rinnalle Bohemian Pastels tarjoilee silmämeikkikyniä samoilla sävyillä. Oikeimman puoleinen sävy on nimeltään 12 Peach, ja se on lempparini näistä kolmesta. Se on aivan ihana, vaalea helmiäinen, joka kirkastaa katsetta hurjasti, kun sitä laittaa silmän sisänurkkaan. Ihan valkoinen kynä, kun tuppaa olemaan vähän liiankin vaalea yleensä. Tämä Peach-kynä kuului jo ennestään normivalikoimiin.

Keskimmäinen, tummanruskea sävy on nimeltänsä yllättäen 11 Brown, ja tämä puolestaan on hyvä vastine kovalle mustalle värille. Ruskealla saa luonnollisemman lopputuloksen, ja tämähän nimenomaan sointuu kivasti noiden luomiväripalettien kanssa yhteen. Tätäkin oli saatavilla jo ennestään.

Tuo viimeinen kynä onkin sitten Angel-trion turkoosille sävylle kiva kaveri eli sävy 13 Aqua. Tämä on uutuussävy, mutta jää valikoimiin turkoosinystäviä ilahduttamaan.

Kokoelmaan kuuluu myös uutuuteena mineraalihohdepuuteri, ja viisi erilaista kynsilakkaa, jotka ovat vain kausisävyjä. Sekä puuteri että kynsilakat siis ovat saatavilla vain rajoitetun ajan. Kerron näistäkin myöhemmin lisää.

Ainakin Anttilasta bongasin jo näitä kokoelman tuotteita. Ja jos jotakuta kiinnostaa, niin noilla kynillä on hintaa about 4,20 e ja luomiväritrioilla 7,50 e. Hyvin edullisesti näitä Natural Code -tuotteita siis saa, mikä vissiin oli tarkoituskin, kun sarja Anytimen tilalle tuli. On ollut kuitenkin jännä huomata, miten aikuisemmatkin ihmiset ovat omaksuneet sarjan itselleen eikä Natural Codea voikaan enää minun mielestäni pitää vain nuorisosarjana. Tuotteet ovat edullisesta hinnastaan huolimatta laadukkaita, joten eipä ole ihme, että se vetoaa muihinkin kuin teineihin.

2 kommenttia:

  1. Mukava blogi! Löysin blogisi hakusanalla Avon, olen itsekin bloggaava Avon-konsultti ja katsoin mitä muut kollegat kirjoittelee aiheesta täällä :)

    Oma blogini on vielä ihan alkutekijöissään, mutta piipahda kylässä joskus :)

    VastaaPoista
  2. Kävinkin heti vakoilemassa blogiasi :) Hyvältä näyttää!!

    -Gloss-

    VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!