lauantai 5. joulukuuta 2009

Turkoosia yhdistelyä ja munakoisoharja

Tykkään yhdistellä luomiväriä ja kynsilakkaa, luomiväriä ja huulikiiltoa, korviksia ja vaatteita, vaatteita ja kynsilakkaa.... Voisin jatkaa tuota listaa loputtomiin. Myös korvakorut ja luomivärit ovat hauska saada mätsäämään. Silmät ja korvat ovat kuitenkin niin lähekkäin, että samansävyisyys on nopeasti muidenkin nähtävissä, jolloin yhdistelystä on iloa muidenkin silmille. Ajattelinkin nyt näyttää taas joitain vaihtoehtoisia tuotteita. Tuossa kuvassa on isot, pyöreät H&M:stä ostetut korvikset ja pikkuiset, turkoosit napit, myös Hennesistä. Sitten ylhäällä oikealla on luomiväri, jota eniten yhdistelen noihin isoihin korvakoruihin. Eli Hennesistä sekin, turkoosi luomiväri, jossa on jonkin verran glitteriä. Näyttävä väri, mutta sävyn tummuutta voi helposti vaihdella. Vaihtoehtoisia ja aavistuksen luonnollisemman värisiä luomareita ovat sitten jo sataan kertaan esitelty Goshin Aqua-sävy (jolla saa näyttävänkin lopputuloksen kosteana käytettynä) ja viime kesän lookiin kuulunut Lumene Natural Coden luomiväritrio (sävy 9 Daring), jossa ovat mukana myös ihanasti shimmaavat kuparin ja vihreän sävyt.

Että siitä vaan yhdistelemään oman meikkipaletin ja korurasian mukaisesti!

No, sitten täytän yhden lupauksen, jonka annoin ajat sitten. Lokakuussa kerroin Make Up Storen munakoisokokeilustani. Eli siis munakoison värisestä ripsarista, joka ei mielestäni toiminut oikein millään tasolla. Lupasin laittaa ripsarin onnettomasta harjasta kuvan, ja tässä se nyt sitten olisi.


Ymmärrättekö nyt, ettei tällä oikein voi tehdä mitään? Edes alaripsistä ei saa hyvännäköisiä tällä harjalla. Että en minä kyllä tätä suosittelisi. Tosin luultavasti tämän ei ole tarkoituskaan saada aikaiseksi dramaattisen tuuheita ripsiä, vaan vain sitä syvyyttä katseeseen tuon munakoison värin myötä. No, en minä kyllä sitäkään eroa huomannut, joten... Tuskin tulee tätä käytettyä. Koska olen päättänyt, etten anna kuitenkaan ihan ehdotonta tuomiota millekään (jollekin joku tuote sopii, toiselle ei), niin annan puolustukselle mahdollisuuden: Onko joku oikeasti ollut tähän tyytyväinen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!