sunnuntai 31. tammikuuta 2010

Loppuneet jättipönikät...

JESJESJESJESJESSSSSSSSS!!!!! Syossin jättimäiset pullot on nyt käytetty loppuun. Vihdoinkin. Siis okei, otin nämä käyttöön joulukuussa eli eivät ne oikeastaan kestäneet kuin reilun kuukauden, mutta se tuntui ikuisuudelta. Ja oikeastaan avitin loppumista lotraamalla näitä desikaupalla, jotta pullot tyhjentyisivät nopeammin.

Käytännössä näissä ei ollut mitään vikaa. Voisin helpostikin suositella näitä, mutta oman tukkani saan paremman näköisiksi muilla tuotteilla (lue: Volumismilla), nämä kun eivät tuo hiuksiin ollenkaan volyymia. Eikä näiden siis ollut tarkoituskaan. Omat pulloni olivat mallia Repair Therapy eli nämä ovat tarkoitettu kuiville ja vaurioituneille hiuksille. Ja siinä hommassa toimivat ihan hyvin. Tukka tuntuu pehmeältä ja kivalta.

Tuoksu oli miellyttävä ja riittoisuus hyvä. Nämä siis ihan aikuisten oikeasti olisivat riittäneet varmaan vielä toisenkin kuukauden, jos en olisi alkanut tahalteni lotrailemaan. Shampookin vaahtosi mukavasti ja hoitoaine levittyi helposti.

Kaikesta muusta siis plussaa, mutta oma tukkani tarvitsee tuuheutta tuovia tuotteita.

En kuitenkaan saa niitä edelleenkään. Aion kovasti käyttää shampoo -ja hoitoainevarastoni loppuun, olivat tuotteet sitten mitä tahansa. Niinpä seuraavaksi vuoroon pääsevät Paul Mitchellin tuotteet, jotka nekin haluavat tehdä tukalleni kaikkea muuta kuin tuuhean olemuksen.
Eli nämä Strength-tuotteet koristavat seuraavaksi kylppärini hyllyä. Super Strong Daily Shampoo ja Super Strong Daily Conditioner lupaavat tukalle lisää kiiltoa sekä suojaa esimerkiksi UV-säteilyä vastaan. (Niin kuin siitä tarvitsisi näillä pakkasilla huolehtia.) Katsotaan, mihin nämä pystyvät...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!