tiistai 13. lokakuuta 2009

ISMit


No niin, kamera on saapunut oikealle omistajalleen! Kuvien laatu varmasti paranee ajan mittaan, kunhan vain opettelen sitä käyttämään. Ihan ensiksi käytin tilaisuutta hyväkseni ja napsaisin kuvan Cutrin supertehokkaasta ISM-sarjasta. Tässä luonnollisesti ei ole kaikki sarjan tuotteet eivätkä edes kaikki minun omistamani tuotteet, mutta aloitetaanpa näistä. Volumism-shampoo ja Volumism-hoitoaineet ovat uudet lempparini. Varsinkin shampoo on ihana, sillä se vaahtoaa runsaasti, ja tuntuu pesevän tehokkaasti. Lisäksi se tekee, minkä lupaa eli tekee elottomista hiuksista kauniin tuuheat. Tämä toteutuu varsinkin, kun tekee kaksi oppimaani asiaa: 1) vaahdottaa tukkaa myös niskasta "ylöspäin" eikä keskity vain päällisiin hiuksiin ja 2) antaa tukan kuivua rauhassa tai föönää sen kuivaksi. Eli märällä tukalla ei kannata mennä nukkumaan, niin kuin itse yleensä teen. Ja parasta tässä on se, että tuote on ihan uskomattoman riittoisaa. Olen käyttänyt omaani jo monta monituista viikkoa, ja pullo on vielä puolillaan. Suosittelen :) (Yritän tuhlailla sitä, jotta pääsisin jo kokeilemaan muitakin kaapissa lojuvia shampoo pulloja... Sitten kun kaikki on käytetty, epäilen että Volumismit ovat edelleen suosikkilistan kärkipäässä, mutta katsellaan....)

Hoitoaine on peruspätevä, ja helpottaa kampaamista. Vielä kun jaksaisi kuivatella tukkaa, ja laittaa sitä pyyhekuivaan tukkaan tai antaa edes sen vaikuttaa sen pari minuuttia. Mutta, kun olen niin kärsimätön! Mutta hyvä tuote se silti on. Suosittelen :)

Putsaan hiuksia lisäksi Pureism-shampoolla, joka on siis syväpuhdistava shampoo, ja sillä saa tehokkaasti muotoilutuotteiden jämät hiuksista pois. Se vaahtoutuu ihanan paljon, ja en enää ala ilman sitä! Hiuksista tulee ihanan puhtaat. Jos sienireissun jälkeen epäilee löytävänsä hirvikärpäsiä päänahastaan, ei Pureism-kokeilun jälkeen ole epäilystäkään, etteikö hiukset olisivat puhtaat. Yksi tärkeimmistä shampoo-kriteereistä on kohdallani vaahto, sillä platkut shampoot eivä tunnu puhdistavan mitään. Kunnon vaahto saa aikaan fiiliksen, että hiukset oikeasti puhdistuvat. Ja varsinkin syväpuhdistavalla shampoolla on pakko olla tämä ominaisuus. Käytän Pureism-pulloa kerran tai pari viikossa, ja muut illat vaahdottelen muilla ISM-sarjan tuotteilla. Pureism, suosittelen :)

Suosittelen :)

Joskus käytän lisäksi myös Repairism-sarjan hiusnaamiota, (jonka tarkoitus on siis korjata vaurioitunutta hiusta) joka selvittää tukkaa vielä tehokkaammin, ja pehmittää sitä kivasti.
Tämäkin toki vaatii minulta kärsivällisyyttä, koska harvoin jaksan palella kylpyhuoneesa kuivailemassa tukkaa pyyhekuivaksi, saati sitten että jaksaisin odotella naamion vaikuttavan. Joskus vain pesaisen shampoopesun jälkeen tällä, jotta hiukset selkiäisivät paremmin. Loistotuote siihenkin hommaan! Suosittelen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!