keskiviikko 21. lokakuuta 2009

Hoitosuihketta hiuksille

Olen jo aiemmin hehkuttanut Cutrinin ISM-sarjaa täällä. Kerroin jo silloin, että muitakin sarjan tuotteita löytyy kaapistani. Yksi niistä on Colorism Silk-Milk Spray, joka siis on hoitosuihke värikäsitellyille hiuksille. Tätä on tarkoitus suihkuttaa pyyhekuiville hiuksille eikä tätä pestä pois. Olen tätä käyttänyt orjallisesti joka ilta parin kuukauden ajan, ja aika neutraalit mielipiteet tästä on.

Jos nyt ensin kerron, että olen itse aika laiska. Tätähän pitäisi siis laittaa vähintäänkin pyyhekuivaan tukkaan, ja ehdottomasti tätä pitää ravistaa ennen käyttöä. Noh... Käyn suihkussa aina iltaisin, joskus juuri ennen nukkumaan menoa. En föönaa tukkaa koskaan iltaisin (laiskuuteni vuoksi) ja saatan mennä märällä tukalla nukkumaan. Ensimmäiset pari viikkoa menikin niin, että suihkuttelin tätä suht märkiinkin hiuksiin enkä tajunnut ravistaa pulloa. No, onko ihme, jos ei tämä toimi? Paransin sitten tapani, ja muistan nyt aina ravistaa pulloa (ja jo tästä hiukset kiittivät heti). 9 kertaa kymmenestä hiukseni ovat nyt myös olleet vähintään pyyhekuivat (elleivät täysin kuivat), kun olen silkmilkkiä hiuksiin suihkutellut.

Ja sitten tuloksiin... Sähköisyyttähän tämä poistaa aika kivasti, ja tekee hiuksista mukavan pehmeät, ja helpottaa hiukan kampaamista. Siinäpä se oikeastaan onkin. Tämän olisi tarkoitus tuoda hiuksille hoitoa ja kiiltoa. Itse en ole mitään erityistä huomannut... Koska blondauksestani on jo aikaa, eikä värilläni ole mitään mahdollisuutta hehkua (niin kuin tämä tuote lupaa), päätin puolen pullon jälkeen laittaa tämän pullon syrjään, ja jatkaa käyttöä sitten, kun hiuksissani on tuore väri.

Siksipä päätin ottaa käyttöön hoitosuihkekorvikkeen...

... ja se on Fructisin Double Care Leave-in Spray kuiville ja vaurioituneille hiuksille, johon luokkaan uskon tukkani kuuluvan. Olen laittanut tätä vasta pari kertaa, joten vielä en uskalla tätä suositella tai olla suosittelematta. Tämä kuitenkin tuoksuu kivalle (niinkuin tuo Cutrinin suihkekin), ja poistaa myös sähköisyyttä ja tuo pehmeyttä hiuksiin. Loput huomiot jäävät odottamaan lisäkäytön tuomaa kokemusta tuotteesta, mutta kuten kuvasta näkee, niin tätäkin pitää muistaa ravistaa kunnolla ennen läyttöä!

Onko joku muu testannut tätä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!