perjantai 29. tammikuuta 2010

Garnier loves rock and roll-on


Garnierilla on selvästi joku mieltymys söpöihin roll-on-puikkoihin. Pure Active -rollari epäpuhtauksia vastaan minulla onkin jo ollut jonkin aikaa käytössä, ja nyt laajensin rollarivalikoimaani paljon mainostetulla Caffeine Eye -puikolla. Se lupaa tehdä silmänympärysiholleni ihmeitä, mutta eniten odotan sen lupausta vaalentaa tummaakin tummemmat silmänaluseni. Äkkiä siis testaamaan tätä. Ensivaikutelma ainakin on se, että tätä on yhtä helppo käyttää kuin sinistä naapuriaan.

Olen siis käyttänyt kofeiinirollaria vasta pari kertaa, joten en siitä lavertele sen enempiä. Pure Activekin on vielä testivaiheessa, mutta täytyy sanoa, että sitä olen käyttänyt enemmän kuin muita näpyn kuivattajia. Juurikin siksi, että Garnierin roll-on on superhelppo käyttää. Kyllä tällaista käyttää paljon mieluummin kuin esimerkiksi geelimäistä ainetta, joka pitää erikseen tuputella iholle. Toki minulla on pari muutakin roll-on-versiota, mutta jostain syystä niistä ei aine tule ulos yhtä helposti ja kätevästi kuin tästä Garnierin sinisestä putkilosta.

Eli tällaiset näpynkuivattajat omistan Garnierin lisäksi. Louis Widmerin ja Skin Doctorsin Zip Zapper -rollarit sekä Herbinan Clear Line -tehohoidon. Näitä on tullut ikävän vähän käytettyä, mutta siihen on siis todellakin selvät syyt.

a) Herbina on varmasti hyvä tuote, mutta sen geelimäinen koostumus ei omassa käytössäni ole oikein kätevä.

b) Sekä Louis Widmer että Skin Doctors osoittavat selviä merkkejä siitä, ettei homma pelitä. Niistä ei aina tule sitä ainetta ulos tai, jos tuleekin, en huomaa sitä. Garnierin rollari on ainoa näistä roll-on-putkiloista, josta selvästi tulee ulos tavaraa joka kerta.

Lisäksi Garnier kuivuu nopsaan, joten esimerkiksi meikin tekemiseen se ei vaikuta. Samalla tavalla kuivuu myös tuo Caffeine Eye, jota sitäkin on helppo sipaista silmänalusille ennen valokynää. Aika näyttää, onko siitä mihinkään noin muuten.

Mutta siis mitään suurempaa yhteenvetoa en voi tehdä, sillä tuotteiden testaus ei ole edennyt oletetulla tavalla.

Sen sijaan Bottega Verden antiselluliittigeelin testaus on edennyt juuri niin kuin lupasin, mutta testituloksia esittelen vasta, kun purkki on loppuun asti kaavittu. Ja älkää peljätkö, en nyt sentään reisiäni ala teille esittelemään. Siitä voi kai saada jonkun tuomionkin, jos netissä esittelee traumatisoivaa aineistoa. Ainakin tämä blogi pitäisi sitten muuttaa K-18-merkintäiseksi, ja sitähän me emme halua. Mutta toisaalta, kiitos BV:n, ehkäpä K-17 riittäisi... ;)

Testituloksia odotellessa...

EDIT. 12.1.12, On vähän jäänyt Garnierit käyttämättä, eritoten tuo silmänalusille tarkoitettu, joten siitä nyt ei hetkeen arvostelua nähdä. Spot-On on jo kuivanut, mutta se oli ihan pätevä kapistus. Näpyille suosittelen silti ACOn Spotlessia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!