torstai 1. lokakuuta 2009

Kuivien huulten pelastus
Eucerinilla on muitakin hyviä tuotteita, kuin jo kehuttu atooppisen ihon ihmevoide. Eucerin Dry Skin Acute Lip Balm ei ensi alkuun vakuuttanut minua, sillä voiteen ohut, melkein huomaamaton koostumus ei tuntunut tehokkaalta. Kuivat huulet saivat kuitenkin tehohoitoa tältä huulivoiteelta, ja pehmittääpä tämä tuote huulten ympäryksenkin. Aivan loistava huulirasva. Ja nyt olen oppinut arvostamaan voiteen pehmeää, sulavaa koostumusta, jota ei huulilla edes huomaa. Kaikille rohtuneille, kuiville tai muuten vaan rasvaa kaipaaville huulille suosittelen :)

Kuva:Eucerin

2 kommenttia:

 1. ostin vähän aikaa sitten apteekista eucerinin huulirasvan (siis eri kuin tuo mutta sama merkki) ja olen huomannut että huulirasva riippuvuuteni (eli tarve laittaa joka 15min lisää rasvaa kun huulet ei "huolehdi" enää ite itestään ollenkaan) on vain pahentunut sillä rasvaa on pakko laittaa yhä useammin ja kuivuuden tunne on todella voimakas jos ei heti pistä :(

  VastaaPoista
 2. No, voi harmi :( Mulla on kyllä ollut tuo sama riippuvuus, mutta ainakaan tuon rasvan kanssa en ole sitä ongelmaa havainnut. Ennen piti olla aina jotain kiiltoa tai voidetta huulissa, mutta nyt saatan olla tunteja (jippii!) laittamatta mitään.

  Elizabeth Ardenin 8 Hour Cream on myös tosi tehokas huulivoiteeksi, ja on siitä tehty sellanen ihan huulirasvaversiokin, joka pelittää myös.

  Luulen, että toi "huulirasvariippuvuus" on myös sellanen ongelma, että se voi helpottaa, jos vaan päättää, ettei laita rasvaa, niin huulet tottuu siihen. Se onkin sitten helpommin sanottu kuin tehty :/

  -Gloss-

  VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!