torstai 21. tammikuuta 2010

Aamu- ja iltarutiinit

Normimies ei varmasti käytä yhtä purkkia enempää ihoa puhdistaessaan, jos siis sitäkään. Mies voisi siis yllättyä naisten tarvitsemasta purkkimäärästä. No, tuossa kuvassa minun normaalit, päivittäin käytettävät purnukkani. Marraskuun alussa otin käyttööni Herbinan Marja Spa -tuotteet, ja nyt ne vihdoin vetelevät viimeisiään. Marja Spat ovat oikeastaan olleet paljon kivempia tuttavuuksia kuin saman merkin Clear Line -purkit. Puhdistusgeeli ei vaahdonnut yhtään, mutta yllättäen se tuntui silti puhdistavalta. Vähän kuin normaalia paksummalla öljyllä olisi ihon puhdistanut. Ja kasvovesi oli myös todella pätevää tavaraa. Tuotteiden tuoksu oli myös miellyttävä, ja ihokin tuntui näistä tuotteista tykkäävän. Voisin ostaa uudelleenkin.

Näiden lisäksi olen käyttänyt Herbinan kosteusvoidetta, joka levittyi upeasti. Joka aamu luulin, että otin liikaa eikä se imeydy ikinä (vaikka otin vain yhden painalluksen, plussaa muuten pumppupurkista), mutta kuitenkin se imeytyi ihanasti. Levitin sitä kaulallekin. Ainoa kritiikki siitä, että jos iho oli hiukankin herkillä, niin tämä kirveli hetken aikaa pikkuisen. Lisäksi käytin Herbinan naamiota, joka oli kiva kosteuttaja, mutta jota tuskin ostaisin uudelleen.


Näiden tuotteiden lisäksi käytin Lumenen Vitamin C+ Virkistävää & Uudistavaa Seerumia. Aivan ihana tapaus! Tässä on siis kaksi eri seerumia aamulle ja illalle. Aamun virkistävä seerumi todellakin virkisti, ja kosteusvoide levittyi sen päälle hyvin. Illan rentouttavan tuoksuinen, mustikan siemenöljyä sisältävä seerumi oli myös aivan mahtavaa tavaraa, ja yövoide levittyi myös hyvin sen päälle. Ja todella riittoisaa tavaraa tämä myös oli, yksi painallus riitti koko kasvoille ja kaulallekin. Ja tämä todellakin teki hyvää iholle, ja ostaisin ehdottomasti uudelleen.


Käytin myös Lumenen syväkosteuttavaa yövoidetta, jota myös rakastin kovasti. Se todellakin tuntui kosteuttavan. Oli myös ihanaa, kun oli erikseen yövoide, sillä uskon todella ihon yölliseen uusiutumiseen.

Ja todellakin uskon tämän jälkeen, sillä ihoni oli todella hyvässä kunnossa käyttäessäni tätä purkkikokoelmaa. Kokoelman ydin oli selvästikin Lumenen yövoide ja seerumi -yhdistelmä, joita haluan pian lisää!


Ja tässä vielä silmänalusiani sileyttänyt söpöliini. Tämä kuva pelästytti minut ja tajusin olevani jo siinä iässä, että silmänympärysvoide olisi tarpeen. Kyseessä siis Lumenen Arctic Aqua Syväkosteuttava silmänympärysgeeli. Tämä siloitti silmänaluseni välillä tällaiseksi, ja välillä kuivuus vei voiton ja nahka rypistyi taas :/ Alkuvaiheessa tämä vähän kirveli, mutta silmäni ovat niin herkät, että tuntuu, että mikä tahansa kirvelee silmiäni aina välillä. Ei siis varmastikaan tuotteen vika. Kuitenkin ihan kivaa ainetta tämä Lumene, ja omasta ahkeruudesta levittämisen suhteen ne tuloksetkin ovat tuntuneet olevan kiinni. Ehkä kuitenkin oma, todella herkkä silmänympärysihoni kaipaa vieläkin kosteuttavampaa voidetta, ainakin yökäyttöä varten.

Joka tapauksessa nuo olivat ne tuotteet, joilla lähiaikoina olen saanut parhaimman tuloksen. Iho oli ihanassa kunnossa!


Kaikki hyvä loppuu kuitenkin aikanaan, ja seerumi ja yövoide loppuivat. Koska kuitenkin halusin tyhjentää kaappiani enkä hipsiä kauppaan, kaivoin kaapista uusia tuotteita.


Yövoiteen korvasi Skin Doctorsin Supermoist, joka ei varsinaisesti ole yövoide vaan 24 tunnin voide eli aamuin illoin käytettävä. Itse kuitenkin käytän tätä toistaiseksi vain yöllä, sillä Herbinaa on vielä pikkukikkare jäljellä. Supermoist on ihan kiva tapaus. Tämä myös levittyy mahtavasti ja on todella riittoisaa. Voide kuivuu nopeasti eli voin kuvitella, miten hyvin tämä sopii päivävoiteen ja meikin alle. Yövoiteeksi tämä ei ehkä kuitenkaan ole tarpeeksi ravitsevaa. Haluaisin laittaa yöksi jotain tuhdimpaa tavaraa. Vaihdan tämän päivävoiteeksi heti, kun Herbina loppuu... eli pian. Mutta luultavasti käytän vielä öisinkin, niin kauan, että loppuu, niin saan sitten kokonaan uudet tuotteet käyttöön tämän loputtua.


Halusin myös päivävoiteen alle laitettavaksi, ja tällainen tippa sai pelastella ihoani.Tippoja löytyi 28 kappaletta tällaisesta purkista. Lumenen Heleyttävät Kauneuspisarat ovat kuuluneet joskus aiemminkin kauneusrepertuaariini, ja muistelin niiden olleen käypää tavaraa. Muistin väärin. Eivät ne mitään ihmeitä iholleni tehneet, vaikka toki tuntuivat ihanalta iholla. Ja iho tuntui todella pehmeältä. En kuitenkaan tuhlaisi näihin rahaa. Pidin seerumista enempi.


Kauneuspisaroita riitti 28 päiväksi, ja taas oli aika vaihtaa.


Kaapistani ei löytynyt sillä hetkellä mitään muuta kuin Avonin Anew Elvyttävä Seerumi, jonka olin ajatellut antaa äidilleni. Purkissa ei hirveästi ohjeita ollut, joten jäi arvailujen varaan, mihin tarkoitukseen seerumi on tarkoitettu. Omituinen haju siinä ainakin on... Tämä siis juuri aloitettu, joten en voi vielä sanoa tästä mitään.

Herbinan putsari ja kasvovesi siis vetelevät viimoisiaan, ja seuraavaksi testivuorossa luultavasti Neutrogenaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!