tiistai 19. tammikuuta 2010

Täydellinen musta kynsilakka

No, on tätä etsittykin. Mikään aiemmin testaamani musta kynsilakka ei ole päässyt lähimaillekaan tätä uutta tuttavuuttani. Itse asiassa tämä lakka - Le Chat Luscious Nail Lacquer, sävy 358 Black Magic - on aivan omassa kuplassaan, jota ympäröivät piikkipensaat ja sähköaita, joten siksi kaikki muut mustat lakat joutuvat pysyttelemään tästä kaukana. Siis tämä on niin mahtava tapaus, että jouduin laittamaan kuviakin tuplat tähän postaukseen, sillä olin niin innostunut.


Kaksi parasta asiaa tässä lakassa:

* Yksi (1, uno, un, one, ein...) kerros riittää!! Siis yksi kerros ja tulos on superpeittävä ja aivan mahtava. Siis miten voikaan olla näin täydellinen lakka, en vain pysty ymmärtämään.

* Ei sotke. Siis ikinä en ole saanut näin tummaa lakkaa täysin sotkematta kynsiini. No, okei.. Kyllä sotkin (yhteen kynteen, kun lakkaa tuli vahingossa liikaa), mutta ja tämä on iso MUTTA: sotkut lähtivät pois kuin vettä vaan. Ei mitään ongelmaa, vaikka käytin pumpulituppoa enkä topsitikkua.Rakastanrakastanrakastan! I love it <3 Ja Make Up Storen mattalakalla päällystettynä....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!