maanantai 23. marraskuuta 2009

Joululahjavinkki nro 5

Jotkut pitävät siitä, kun asussa pari asiaa sointuvat värimaailmaltaa yhteen. Olipa se sitten kengät ja laukku, kaulahuivi ja hanskat tai silmämeikki ja paita. No, itse pidän siitä, kun luomivärini on samaa sävyä kynsilakkani kanssa. Aina se ei onnistu, mutta silloin kun löydän kivan yhdistelmän, se tekee minut hyvin iloiseksi. Kuin olisin nähnyt suurtakin vaivaa ulkonäköni eteen.

Yleisempää varmaan on, että huulipuna pyritään mätsäämään kynsilakan kanssa. Itsekin tekisin niin, mutta käytän yleensä vaaleaa huulikiiltoa ja kynsissäni pidän mieluiten tummaa lakkaa. Siispä itseni kohdalla tämä ei yleensä toteudu. Ehkäpä, jos harjoittelisin kirkkaan huulipunan käyttöä, minuakin voisi lahjoa näillä...


Lumenen Party Collectionista Magic Roses löytyy taatusti sopivia vaihtoehtoja pikkujouluyllätyksiin, mutta myös jouluaaton ratoksi nämä söpöliinit sopivat taatusti. Ideana on, että jokaisen Wild Roses -huulipunan seuraksi on tarjolla samalla sävynumerolla varustettu, saman sävyinen Quick & Chic -kynsilakka. Voiko se tästä helpommaksi enää muuttua? Eipä tarvitse kemppariosastolla miettiä, että minkähän lakan sitä ottaisi punan kyytipojaksi.

Esittelen nyt pari sävyvaihtoehtoa, mutta lisää löytyy täältä.


Superseksikäs metallinpunainen tuotepari löytyy sävynumerolla 71 Juhlan hurmaa. Varma sävyvalinta äipälle tai tätsylle, mutta myös punaiseen huulipunaan mieltynyt kaveri varmasti mieltyy tästä pariskunnasta. Tykästyin välittömästi varsinkin tuohon kynsilakkaan. Taidankin tietää mitä lakkaa voisi laittaa pikkujouluihin ja muihin joulun ajan kinkereihin. Ja itse keksin kyllä heti pari sukulaista, jotka voisivat tykätä meikeistä tässä sävyssä.


Toinen hiukka erilainen väri on suklaanruskea sävy 75 Öiset juhlat. Tämän pariskunnan toinen osapuoli, Quick & Chic -lakka, on ruskea glitterlakka, mutta onneksi tämä sävytys ei ole niin tarkkaa, että myös puna (onko se puna, jos se on ruskea?? :) ) olisi täynnä glitterhileitä. Tämän yhdistelmän Wild Rose -puna on syvänruskea, mutta enemmän metallia hohtava kuin glitterinen.

Nämä olivat aika tummia, näyttäviä sävyjä, mutta kokoelmasta löytyy myös esimerkiksi söpöä pinkkiä.

Wild Rose -huulipunat 10,90 e ja Quick & Chic -kynsilakat 8,40 e.

Mitäs sanotte, voisiko tällaiset pariskunnat kääräistä pakettiin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!