perjantai 22. tammikuuta 2010

Puuterilegendan loppu

Näin kävi. Tähänastisen elämäni käytetyimmän irtopuuterin loppuminen ei kuitenkaan aiheuttanut minussa mitään suuria tunteita. Ei sillä, etteikö tämä Lumenen irtoputsku olisi hyvä. On se. En kai muuten olisi näitä ostellut kerta toisensa perään. Luonnollinen mattapintaisuus, meikin kiinnitys ja kotimaisuus ovat kaikki oivia piirteitä tälle sinikantiselle purkille. Syy siihen, miksen itke tämän perään on se, että edellisessä puuteripostauksessa esiteltyjen Rimmelin, Lorkun ja MSCHICin lisäksi olen saanut lisää putskuja testattavaksi. Irtoputskuista ei siis ole pulaa enkä siksi surekaan yhden loppumista.



Nämä ovat uudet tulokkaat puuteriperheeseeni.



Ylimpänä Make Up Foreverin väritön High Definition -puuteri, joka toki näyttää putelissa ihan valkoiselta, mutta on iholla täysin luonnollisen sävyinen. Kerron lisää, kun olen testannut tätä enemmän. Keskellä lepäilee Maybellinen mineraalipuuteri, ja alimpana Oriflamen Giordani Gold -mineraaliputsku. Näistä lisää myöhemmin.





Kynsissä Goshin Ocean ja päällä vielä kerros Stargazerin hopeaista. Mikä tuskin kuvasta näkyy... Jostain syystä uusi kamera ei suostu enää tarkentamaan lähelle nätisti... :/ Apua saa antaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!