torstai 28. tammikuuta 2010

Selvästi kirkkaampaa ja neonpinkkiäHerbinaiset loppuivat, ja on aika astua Neutrogenan Visibly Clear -maailmaan. Kaivoin herkkulaatikostani Neutrogenan kuorivan puhdistusgeelin, 2 in 1 Wash Maskin, näppylöiden tehohoidon sekä kasvoveden. Kerroin aiemmin kuluttaneeni loppuun Neutrogenan kuorinnan, ja harkitsevani sen uudelleen ostoa. Nyt kuitenkin tajusin, että kun kerran omaan tuon kuorivan puhdistusgeelin, niin se saa luvan riittää. Tuo 2 in 1 -tuote on siis savipohjainen pesuaine, jota voi käyttää myös naamiona. Koska tässä joukkiossa onkin kaksi erilaista puhdistusainetta, päätin että käytän tuota kuorivaa iltaisin, jotta meikit lähtevät tehokkaasti pois ja tuota hellemmän oloista, 2 in 1 -puhdistusta aamuisin. Lisäksi tietenkin aion jättää sen silloin tällöin naamioksi, vaikka tehokaksikkokin on vielä käyttämättä.

Sitten päivän muihin uutisiin...

Viime kesänä - onnellisena rakennekynsien omistajana - aloin kiinnittää huomiota katukuvassa vilistäviin neonpinkkeihin kynsiin. Itse en rakennekynsiäni lakannut, sillä niissä oli kaunis ranskalainen manikyyri. Ruoho alkoi kuitenkin näyttää pinkimmältä aidan tuolla puolen, ja aloin epätoivoisesti skannata kauppojen hyllyjä mahdollisen pinkin ihanuuden varalta. Sitten aivan yllättäen löysinkin kyseisellä neon-vivahteella varustetun lakan Seppälästä. Siis Seppälästä. En ollut aiemmin edes ajatellut, että Seppälä voisi olla se paikka, jossa kohtaan tulevan sydänkäpyseni. Mutta niin vain kävi, että iskin silmäni Wild & Crazy -lakan sävyyn Summer Neon. Hintakaan ei päätä huimannut, sillä alle kolmella eurolla selvisin tämän seuralaisen ostamisesta.

Näin hurjilta kynteni näyttivät polttareissani viime kesänä. Rakennekynsien huoltoväli oli vähän venähtänyt, sillä halusin käydä huollattamassa kynnet juuri ennen häitä. Siispä sipaisin Seppälän lakkaa kynsien päälle peittääkseni kasvurajan. Tuolta ne sitten näyttivät, vaikkakin livenä vieläkin hurjemmilta. Kyllä noilla kynsillä kelpasikin juhlia.

Kesä tuli ja meni, ja neonpinkki kultamuru sai jäädä lojumaan laatikkoon. Kuka nyt talvella käyttää kirkkaita värejä? Talvella käytetään mustaa, tummanlilaa, ruskeaa ja sinistä.... vai? Niin väitetään uusimmassa Cosmossakin.Olen kuitenkin läpi talven haikaillut kesäpinkin perään, ja yhtäkkiä mieleeni juolahti hirvittävän kamala ajatus: mitä, jos Summer Neon on mennyt tyystin piloille, kun näistä pakkasista selvitään? Mitä, jos se on jämähtänyt käyttökelvottomaksi, ja mitä jos näitä ei enää saakaan Seppälästä? Ei, en voinut antaa sen tapahtua. Niinpä läväytin kesäpinkin kynsiini talvipakkasista huolimatta. Kulkekoot muut tummissa, synkissä lakoissaan, mutta minähän käytän piristävää pinkkiä, jos haluan.Yksi ongelma tässä muuten oli. Vaikka juuri opin käyttämään kameraani, ja muuten onnistun ottamaan aika hyviä kuvia, niin tämä lakka ei yksinkertaisesti suostunut olemaan oma itsensä valokuvissa.
Hui, kun näyttävätkin kädet kuivilta! Äkkiä käsirasvaa....


Täytyy muuten paljastaa, etteivät kaikki ystäväni ole näin avarakatseisia kynsilakkojensa suhteen. Tiedän ihmisiä, jotka eivät missään nimessä käyttäisi tällaista väriä, ja pitävät minuakin hönttinä, kun niin teen. Mutta minun mielestäni kynsilakka on se juttu, jossa oikeasti voi revitellä, miten tahtoo. Nehän on vaan kynnet, herranjestas! Kynsilakan saa aina pois, jos tahtoo. Enemmän se pistäisi silmään, jos laittaisin neonvärejä silmiini. (Niin kuin voisin tehdäkin, mutta sekin olisi hurjempaa kuin kynsilakoilla leikittely.)

Koska en viime kesänä omistanut mattalakkaa, piti minun nyt testata heti, miltä Villi & Hullu näyttää mattauksen kanssa.Eipä juuri näy eroa edellisten kuvien kanssa. Ja oikeasti siis lopputulos on muutenkin paljon tummempi, näyttävämpi ja "neonimpi".

Itse kynsilakasta voi sanoa sen verran, että levittyy kivasti, vaikka vähän sotkinkin. Tokalla kerroksella kestää jo hetken kuivua, mutta ei mahdottoman kauan. Ja kaksi kerrosta riittää peittävään lopputulokseen.

2 kommenttia:

 1. Minä kanssa aloitin neutrogena-sarjan käyttämisen (puhdistusaineet ja kuorinta, kasvovesi) naamanpuhdistuksessa joskus tossa vähän ennen joulua ja nyt kun pullot alkavat olla tyhjiä, en edes harkitse muuta sarjaa, ihoni on parantunut valtavasti. Näppylöitä on vielä iiihan satunnaisesti (esim kuukautisten aikaan) mutta ne ei haittaa mitään sillä mustapäät ovat poistuneet ja iho on muutenkin 100% kirkkaampi joten parilla finnillä ei ole mitään väliä, ihoni hehkuu ja on KIRKAS.
  että onnea valitsemallisesi tielle :))

  VastaaPoista
 2. Oi, kun ihanaa! Toivottavasti sarjalla olisi samanlainen vaikutus myös minun ihooni :) Joskus olen jotain Neutrogenan kasvovettä ja tuota tehovoidetta käyttänyt kuorintavoiteen lisäksi, mutta kaikkia eri aikaan. Nyt on hyvä sauma kokeilla, mitä sarjan tuotteet pystyvät yhdessä tekemään :)

  Raportoin sitten purkkien loputtua :)

  -Gloss-

  VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!