torstai 18. helmikuuta 2010

Mayday Mayday Rescue Balm vs. Eight Hour Cream

 
Renin Mayday Mayday Rescue Balm on monelle varmasti tuttu blogeista ja lehtien palstoilta. Tämän käyttötarkoitushan on identtinen Elizabeth Ardenin 8 Hour Creamin kanssa, ja tätä siis voi levittää minne tahansa, missä apua tarvitaan. Rohtuneille huulille, kuivalle iholle, kantapäille, kyynärpäihin, you name it...

 
 
Olen Renin voidetta nyt jonkin verran käyttänyt, ja voisinkin nyt pari huomiota tehdä, kun olen vertaillut tuotetta luonnollisesti ikisuosikkiini 8 Hour Creamiin.
 

* Ensinnäkin väri. Renin voide on tuollaista vaaleaa, iholla tietenkin ihan läpikuultavaa. Kätevä siis levittää kasvoillekin. Ardenin voide on ruskeaa möhnää, joka ei kuitenkaan iholla aivan hirveästi erotu. Riippuu tietysti siitäkin, kuinka paljon sitä hinkkaa ihoon. Kuitenkin lopputulos on varmasti tummempi kuin Reniä käytettäessä. Mutta tuolla loppukaneetissa kerron esimerkin, joka kallistaa vaa'an aavistuksen Renille, toki jo sen puolesta, että vaatteille joutuessaan Ren on miellyttävämmän näköistä kuin Arden.

* Toisekseen tuoksu. Kaikki, jotka Elizabethin voidetta ovat käyttäneet, tietävät, että miestä on melkein mahdotonta saada pussaamaan huulille, jos on sivellyt niihin 8 Hour Creamia ennen tätä tapahtumaa. Se haju on vaan jotain käsittämätön kamalaa. Renin tuoksu on myös aika kamala, varsinkin ekalla käyttökerralla hajuun tottumattomalle. Sen jälkeiset käyttökerrat sujuvat kuitenkin jo mieli iloisena. Ei se haju nyt niiiiin kamala ole. Varsinkaan, jos haistelee sen perään Ardenia. Hajustakin siis plussapisteet Renille, vaikka korostankin, että parempiakin on tuoksuteltu. Paljon parempia.

* No, entäs sitten koostumus? Renin voide on todella jäykkää, ensimmäisellä kerralla oli vaikea saada ainetta tuubista edes ulos. Kun voiteen hieroo iholle, niin se ikäänkuin sulaa, ja levitys käy helposti. Rasvaisempi Arden on paljon löysempää tavaraa jo tuubissa, mistä johtuen sitä tulee ehkä käytettyä jopa enemmän kuin olisi tarvis kerralla. Iholle Arden levittyy mainiosti. Ehkäpä koostumuksen osalta voiteet ovat tasoissa, vaikka erilaisia ovatkin.

* Ja sitten se teho tietenkin. Olen aina hehkuttanut Ardenia, ja yöpöydän huulirasvana se on aina kilpaillut vain Bepanthenin kanssa. (Arvatkaapa montako hyvän yön suukkoa olen saanut Ardenit huulilla? Zero, nil, nada...) Laitan Ardenia myös kaikkiin paikkoihin, joihin en osaa laittaa mitään muutakaan. (No, pienin rajoituksin...) Nyt kun ajattelen, niin en ole ikinä edes kiinnittänyt huomiota Ardenin toimivuuteen, olen vain pitänyt itsestään selvänä, että se toimii. Mutta eipä ne huulet nyt ainakaan kuivat ole olleet Elizabethilla lutratessani, ja yleensä jos johonkin kuivaan kohtaan tätä laitan, niin se kerta riittää. Elizabethin kanssa toimivuus on ollut itsestäänselvää ja aliarvostettua.

Renin puoleen käännyin, kun leukaperäni kuivuivat. Tai oikeastaan olin päässyt jo pahimman yli eikä iho ollut enää kuiva, mutta se kuori itseään niin, että meikin levittäminen ihonriekaleille oli aika onnettoman näköistä. Hieraisin siis iholleni Reniä, jonka koostumus oli tähän tarkoitukseen täydellinen. Iho ei ruvennut liikaa kiiltelemään, mutta kosteutta se sai. Ren on myös väriltään niin huomaamaton, että muu meikkini ei kärsinyt, vaikka leuka oli söhritty rasvalla. Kun Mayday Mayday oli vähän kuivunut, pystyi sen päälle lisäämään meikkivoidetta, ja tulos oli tasainen ja pehmeä. Ardenin kanssa en olisi uskaltanut tätä tehdä.

Ren on myös ihan kiva huulilla, mutta ehkä siinä suhteessa Arden on tehokkaampi.

Mutta mutta... Mitä tässä nyt sanoisi? En haluaisi myöntää itselleni (saati sitten muille), että Ren vei voiton, mutta... Toisaalta voisiko ajatella niin, että kummatkin ovat hyviä rasvoja, mutta eri tarkoituksiin? Ren on parempi kasvoilla, Elizabeth huulilla... Ren toimii pikku kuivuuksiin (en ole testannut mihinkään major-Saharoille), Elizabeth on hyvä myös vakavammillekin kuivuuskohdille...

Pointti nyt kuitenkin on se, että Ren on todella hyvä vastine Eight Hour Creamille. En suostu myöntämään, että se on parempi, kun Arden on aina ollut ystäväni. (Talk about being objective : / ) Täytyy kuitenkin paljastaa, että kun ennen kannoin Eight Hour Creamia laukussani, niin nyt sen paikan vei Ren. Tämä ihan vain sen takia, että jos reissussa ollessani kasvojeni iho tarvitsee kosteutta, niin Reniä voin käyttää ihan julkisillakin paikoilla sen värin takia.

Eight Hour Cream pääsi kuitenkin yöpöydälleni Bepanthenin loputtua. Elizabethia käytän myös, kun nukkumaan mennessä teen lopputarkastuksen, ja tarkistan onko iho-alueita, jotka voidetta vaativat yöksi.

4 kommenttia:

 1. Mussa on varmaan jotain vikaa, koska tykkään 8h:n tuoksusta jollain kierolla tavalla. :D Enemmän Mieskin valittaa Bepanthen-pusuista, koska se haisee niin lampaalle.

  VastaaPoista
 2. Miehiä on monenlaisia :D

  Itse olen kyllä tottunut Ardeniin, mutta ymmärrän kyllä oikein hyvin miestäni, joka ei sen tuoksusta tykkää :)

  Bepanthen on kyllä musta aika neutraali, mutta toisaalta en ole lammasta koskaan haistellut, niin en tiedä, miltä se haisee :D :D

  -Gloss-

  VastaaPoista
 3. Semmoselle.. villarasvalle! Samalta haisee huovuttaessa, kun käyttää jytyä suoraan jostain tilalta tullutta villaa. :)

  VastaaPoista
 4. No, taas oppi jotain uutta! ;)

  -Gloss-

  VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!