maanantai 15. helmikuuta 2010

Bottega Verden testaus on päättynyt...

Aloitin Bottega Verden antiselluliittigeelin testauksen tammikuussa iloisin mielin. Tuote tuoksui ja näytti hyvältä, joten tuntui, että voitto oli jo taskussa. Tuote (yhdessä monen muun yhteensattuman kanssa) inspiroi minua myös aloittamaan hiukan aiempaa terveellisen ruokavalion, ja olenpa minä muutaman vatsalihas- ja peppuliikkeenkin tehnyt illan hämärtyvinä tunteina.Suurin motivaatio oli se, että olin jo pitkään katsellut reisiäni, ja havainnut, että nuoruuden ja viattomuuden aika on nyt sitten tosiaan ohi. Kun 17-vuotiaana vielä pystyin syömään mitään vaan (enkä harrastanut liikuntaa yhtään, jos ei baarissa tanssimista lasketa (ja miksi laskettaisi, kun kaikki drinkit varmasti kumosivat liikunnan määrän)), niin nyt se on ohi, kaput, over... Kiloja on tullut ropisten, josta syytän vanhenemisen lisäksi myös miestäni. Kai se on joku laki, että parisuhteessa olevan täytyy lihoa. Häitä edeltävän kesän tsemppasin tosissaan ja kävin jumpassakin, mutta papin sanottua aamen, tuntui salikorttikin turhalta.

Joten tämä Bottega Verden voide saapui luokseni juuri oikeaan aikaan. 8 viikossa sen on kuulemma todistettu häivyttävän tankeista reisistä 1,1 cm, joka on kai aika paljon. Oma testaukseni ehti kestää vajaat 5 viikkoa ennen voiteen loppumista.

Kaavin voiteesta kaikki pienetkin rippeet ja läiskin reisilleni, sillä oikeasti tämä on aivan koukuttavaa tavaraa. Tämä tuntui iholla hyvältä: iho tuntui oikeasti ihanan pehmeältä levityksen jälkeen. Onneksi tämä kuitenkin myös kuivui nopeasti, sillä talossamme on niin kylmä, etten olisi kovin kauaa jaksanut hillua ilkosillani. Siinä vaiheessa, kun muu vartalorasva oli levitetty, oli tämäkin jo kuivunut.Jo parin viikon käytön jälkeen oloni muuttui itsevarmemmaksi peiliin katsoessani. Mielestäni se näkyi selvästi, että iho oli sileämpi kuin ennen. Mitään taustatukea en väitteelleni heti saanut, sillä mieheni on oppinut erityisen tavan kommunikoida kanssani. Valitettavasti tässä suhteessa olisin kaivannut myötäilyä.

Keskustelu meni näin:

Minä: Voi, eikö sustakin mun reidet näytä tasaisimmilta kuin ennen?
Mies: No, ei...
Minä: Mitä?????
Mies: Niin, tai siis mitä sä tarkotat?
Minä: No sitä, ettei mulla ole selluliittia niin paljon kuin ennen.
Mies: No, eihän sulla ole ikinä ollutkaan.Ihan yhtä hyvältä ne näyttää nyt kuin ennenkin.

Mikä siis on vale. Voin ihan avoimin mielin sanoa, että 24 vuoden liikkumattomuus näkyi kyllä reisissäni.

Miehenkin mieli kuitenkin muuttui noin viikko jälkeenpäin, kun hän eräänä iltana pääsi kosketusetäisyydelle ihanaisten reisieni kanssa.

Keskustelu meni näin:

Mies: Oho, onpa sulla sileä iho!
Minä: No nii-iin!! Sitähän mä yritin sulle sanoa. Eikö oo ihanan tuntunen?
Mies: Ihan ku vauvanpylly!

Niin se mieskin oppii. Tämän jälkeen olen saanut häneltä vastaavia kommentteja muitakin, joten voiteen silotus- ja pehmennysvaikutukset olivat selvät.

No, paljonko sitten lähti? Koska en uskaltanut ottaa reisieni tarkkaa mittaa alussa, en nytkään kerro senttejä. Mutta sen sijaan voin näyttää paljonko niistä lahjanaruista sai ottaa pois tämän testikokeilun jälkeen.

Tattadaa!! Pidempi naru on reisieni yläosasta ja lyhyempi noin 10 cm polven yläpuolelta. Näin paljon siis reiteni kapenivat. Olen ihan innoissani.

Tuossa vielä pätkät huulikiiltoon verrattuna :)

Eli tätä tuotetta voin kyllä luottavaisin mielin suositella kelle tahansa. Sen lisäksi, että reisistä lähti tuon verran tavaraa, ja selluliitit ovat silminnähden vähentyneet, iho on vielä kaiken lisäksi ihanan pehmoinen ja sileä. Ja koska monia selluliittigeelejä aiemminkin testanneena, en ole ikinä päässyt tällaisiin lopputuloksiin, pääsee Bottega Verden ihana tuttavuus tuonne alalaidan suosikkeihini.

Ja aika varmuudella voin sanoa, että niin radikaaleja eivät syömis- tai liikkumismuutokseni ole olleet, että ne olisivat voineet juurikaan tulokseen vaikuttaa.

2 kommenttia:

 1. Mitä tuo aine maksaa ja mistä sitä myydään? :)

  VastaaPoista
 2. Heippa,

  Eli 200 ml purkki maksaa 23,49 e. Sen voi tilata Bottega Verden sivuilta www.bottegaverde.fi, ja tässä vielä suora linkki tuotteeseen:

  http://www.bottegaverde.fi/epages/OVK.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/02072009-148540/Products/548025

  Bottega Verden liike sijaitsee Helsingissä osoitteessa Aleksanterinkatu 50, josta tuotetta saa toki myös.

  -Gloss-

  VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!