lauantai 21. marraskuuta 2009

Joululahjavinkki nro 4

Nuoren sukulaistytön joululahjapaketista voisi löytyä vaikkapa Minersin Crystal Crush -huulikiilto. Hinta-laatu-suhde on tässä kohdallaan. Kiilto ei ole tahmainen, pysyy hyvin ja näyttää vielä paremmalta. Tämä oikeastaan kuivuu huulille vähän (ei kuitenkaan jämähdä, ei ole maalia), jolloinka pitokin paranee. Tämä kreisin pinkki sävy on nimeltään Studio 54.

Hintaa tällä söötillä supertuotteella on vain 5,50 e. Ainakin Sokokselta saa.

Toinen sukulaistytön lahjapussukkaan sopiva tuote on Wet n Wildin Diamond Brilliance -kiilto, joka voisi ihan hyvin olla jonkun arvokkaammankin sarjan kiiltoja. Ei mitään valittamista. Kiiltää kauniisti, levittyy hyvin ja näyttää kivalta. Tästä kiillosta (kuvassa sävy Quartz of Course) minulla on toinenkin sävy, jota en tähän hätään löytänyt. Se oli nimeltänsä Pink Sapphire, ja se on kyllä tosi timanttinen kiilto. Kuvan sävy on kauniin luonnollinen ja persikkainen sävy.

Wet n Wildin kiillon hinta vain 2,95 e.

Ja tässä ei nyt tulleet vinkit 4 ja 5, vaan pelkkä 4. Kyllä te voitte kummatkin kiillot kääräistä pakettiin ja antaa pikkusiskolle :) Itse siis käytän noita kiiltoja ihan aktiivisesti, että eivät ne ainoastaan teineille ole tarkotettuja. Ajattelin vain lähinnä noita brändejä, Miners ja Wet n Wild, joista vähän huokuu se edullisuus, jolloinka joku vanhempi tyttö voisi jo vähän loukkaantua muka-halvasta lahjasta. Tai en tiedä, voisin kuvitella. Mutta sitten esim. jos kokoaa jollekin kaverille jonkun oikein kivan goodie bagin, ja sekoittelee halpaa ja vähemmän halpaa, niin sittenhän nuo sopii sinne pussiin mainiosti.

Itsehän siis olen aivan mieletön huulikiiltoaddikti, ja tästä todisteena kuva joistain kiilloistani. Tuossa siis on suurin osa niistä, joita pidän meikkilaatikossani, mutta kaikki rakkaimmat ovat laukkuni turvissa.

Ennen kuin joku huomauttaa, niin kerrottakoon että oikeassa yläkulmassa nököttävän Goshin kiillon kaksoiskappale matkaa kyllä laukussa mukana, don't worry.

Ja oikeassa yläkulmassa kynsilakkakyselyä... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!