sunnuntai 24. tammikuuta 2010

Kuivasampoon äkkikuolema

Kerroin juuri, miten Tigin kuivasampoo houkuttelee minua aivan erityisen paljon huolimatta siitä, että pullojen kanssa on blogipostauksien perusteella ollut pikkaisen vaikeuksia. Kerroin myös, että minulla on pari muuta kuivasampoota kokeilussa... Onkin kohtalon ivaa, että tuon postauksen jälkeen minulle itselleni kävi köpelösti kuivasampoopulloni kanssa.

Huoh.

Hiuspuuterin nimellä kulkeva 4R-ihanuus oli ensimmäinen kosketukseni tällaisiin kuivasampoisiin painepullossa. Muutaman kerran ehdin tätä kokeilla, ja tykkäsin todella paljon. Se vei rasvaisuutta pois sekä toi ilmavuutta ja tuuheutta. Jos laitoin liikaa, se ehkä jäi vähän jauhoksi hiusten päälle, mutta sen sai helposti pörrötettyä pois.

Sitten se tapahtui.

Luulen, että vika oli minussa, mutta en voi olla varma. Olin kuulevinani oudon napsauksen, kun painoin suutinta, mutta unohdin sen pian. Seuraavana päivänä se palautui äkisti mieleeni, kun selvästi täysi pullo päästi sisältään pelkkää pihinää.

#*!?¤"##!!##¤??¤!!!!

Niin, omassa tapauksessani pullo ei valuttanut sisältöjään pihalle, mutta suutin meni jotenkin niin mäsäksi, ettei sieltä tule enää mitään. Eipä ketuta. Eikun ai niin, ketuttaapas... Tykkäsin tästä tuotteesta kovasti. Ujostelin jopa sen käyttöä, koska en halunnut sen loppuvan liian nopeasti. Ja nyt en saanut edes käyttää sitä loppuun. Vaikka omistankin onneksi vielä kaksi kuivasampoota, olen syvästi pettynyt siihen, etten saanut testailla tätä 4R:n hiuspuuteria kaikessa rauhassa.

Ihan kuin joku olisi vienyt pikkulapselta tikkukaramellin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!