perjantai 8. tammikuuta 2010

Yves Rocherin ihanuus

Avasin aika epäileväisin mielin tämän villin näköisen Yves Rocherin luomiväri (tai näin luulin)paletin.


En vieläkään ollut täysin vakuuttunut nähdessäni sävyt. Kummatkin ovat toki ihania värejä, mutta en ihan täysin ymmärtänyt, miksi ne olivat samassa paletissa.

Ensimmäinen mielikuva oli kultaisesta meikistä lilalla häivytettynä, mutta se ei oikeastaan miellyttänyt minua kovasti. Aika radikaali meikki. Tuossa lilassa sävyssä on meinaan aika paljon pigmenttejä, joten todella vaalea pohja supertummalla häivytettynä kuulosti aika hurjalta.

Kokeilin sitten tuota lilaa häivytykseen muiden lilojen luomivärien kanssa. Tulos oli kiva, ja todellakin tuossa lilassa oli yllättävän paljon pigmenttejä. Jostain syystä en olettanut Yves Rocherin tuotteita näin laadukkaiksi. Siitäkin huolimatta, että olin todella tyytyväinen Yvesin meikkipuuteriin.


Mutta sitten sen tajusin... Huomasin paletin takaa lukiessani, että paletti sisältääkin yhden (1!) luomivärin ja yhden valopuuterin. Tuo kulta olikin siis tarkoitettu kasvoille.

Parhaan lopputuloksen kuitenkin sain, kun yhdistin tuon ihanan, kultaa hohtavan värin silmämeikkiini. Valitettavasti en saanut otettua asiallista kuvaa meikistä, mutta jonakin kertana sen vielä tähän postaukseen lisään. Siihen asti saatte vain tyytyä uskomaan sanojani.

No, mitä sitten tuolla kultavärillä tein? Sen verran tajusin jo heti - ja kokeilinkin sitä - että kulta hohti todella kivasti kulmaluulla. Mutta vasta kun tajusin käyttää kultaa kulmaluun lisäksi myös häivytykseen, olin tyytyväinen. Häivytin siis silmän ulkonurkan tumman lilan tuolla kultasävyllä(kulmaluulle asti) ja koko meikki heräsi eloon. Vaikka hohdetta ja väriä riitti, tulos ei ollut liian tumma arkimeikiksikään.


Valopuuteri käy kuitenkin silmämeikin lisäksi kasvoille hohdetta tuomaan. Lempikohtani on silmän alla, poskipään kohdalla. Lisäksi juhlatunnelmissa hohdetta voi laittaa dekolteelle ja olkapäihin.

Olen rakastunut <3

1 kommentti:

 1. Mulla on tuo sama luomiväripaletti ja olen käyttänyt sitä pikameikkinä reissuissa. Kotelo pysyy mangeetin avulla kiinni, peili pysyy puhtaana (toisin kuin puutereissani) ja itse tykkäsin yhdistelmästä. Laitan kulaista alle ja varjostuksena tuon violetin :)
  Tietenkin jos aikaa on niin saatan heitellä muitakin violetin sävyjä eri paleteista mukaan :)
  Joskus myös kokeilin heittää pelkkää tuota violettia, mustat varjostukset sekä lopuksi violetin päälle valkoista ihan ilmäluomen keskelle.

  Tykkäät "rajuista" meikeistä siitä, että silmämeikki näkyy :) Tämä Yves Rocherin luomiväri on ollut suosikkini jo pitkään. On muuten riittoisaa ;)

  T: Nimetön / Satunainen googlettaja

  VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!