maanantai 22. helmikuuta 2010

Kakkumainen eyeliner ja mielenmuutos

Sain hiljattain MSCHICin avokätisen lahjakoodin avulla pari ihanaa tuotetta, joista toiseen olen ehtinyt tutustua jo lähemminkin. Ihana kakkueyeliner on ollut jo kovassa käytössä, ja olen ollut todella tyytyväinen toistaiseksi.

 

Tämä kakku ei siis ole perinteinen, vesivärimäinen eyeliner, niin kuin oli kadonnut Ariane Indenin tuote, jonka tilalle tämän siis hankin. MSCHICin versio on ihan puuterimainen, ja tuntuisi sopivan myös luomiväriksi - tosin en ole kokeillut. En kuitenkaan näe syytä sille, miksei sopisi. Olen tätä tuotetta kokeillut niin kuivana kuin kosteanakin, ja tulos on tämä. Normaalistihan, kun esimerkiksi luomiväri on sellainen, että sitä voi käyttää kuivana ja kosteana, niin se kosteus ikäänkuin haihtuu väristä, ja hetken päästä luomari on ennallaan eikä ole muuttunut miksikään. Tästä loistavana esimerkkinä Joe Blascon luomivärit. Tähän eyelineriin jää kuitenkin selvästi merkki kostean siveltimen käytöstä, ja pelkäänkin hieman ns. puuteri-ilmiötä. Kaikki varmaan tietää, mitä puuterille tapahtuu, kun ihon rasvasta kostealla vipalla sitä painelee...?
No, vielä tuo jälki ei ole mitään haitannut, ja eyeliner on toiminut moitteettomasti.


Tässä vielä ylempänä kostea versio ja alempana kuiva versio. Eli kosteana tulee huomattavasti intensiivisempi lopputulos.

Ja Ariane Indenin eyelinersiveltimellä on tämä touhu sujunut ratkiriemukkaasti ja pätevästi.

Sitten ihan tyystin toiseen asiaan. Kerroin pari päivää sitten kivasta, uudesta tuttavuudesta - RENin Mayday Mayday Rescue Balmista. Postauksen yhteydessä kerroin asiantuntevaan sävyyn Elizabeth Ardenin 8 Hour Creamista, joka aiheuttaa miehessäni inhoreaktion pusun yhteydessä, jos olen sivellyt sitä huulilleni. No, nyt käytettyäni enemmän Reniä, voin kertoa, ettei sekään mieheni hajuaistia hivele millään tasolla. Mies meni jopa niin pitkälle inhossaan, että alkoi kaivata Ardenia. Ja täytyy kyllä myöntää, että mitä enemmän Reniä käytän, sitä enemmän se haju alkaa oksettamaan. Eli hajun suhteen Arden ja Ren on kyllä sitten tasoissa... Ellei Arden sitten kuitenkin olisi jo parempi, sillä vaikka sen haju on kauhea, olen siihen jo täysillä tottunut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!