lauantai 15. toukokuuta 2010

Vuosipäivän ärsykkeitä


Ihan ensinnäkin ilmoitusluontoinen asia: Mavala menee nyt roskiin. Ei sillä, että itse tuotteessa olisi vikaa ollut, mutta koska se lakka kuivuu jatkuvasti tuohon korkin alle eikä korkki ole aikoihin mennyt kiinni, niin itse lakkakin on muuttunut turhan tahmeaksi. Oma vika, kun en ole putsaillut, mutta saanpahan jonkun korvikkeen kaivaa tilalle. Itse tuote oli ihan ok. Piti varoa, ettei laita liikaa, sillä muuten kynsilakat lähti helposti kuorimalla tämän päältä pois. Mitään suurta eroa en kynsissäni huomannut, mutta vasta nyt jouduin leikkaamaan niitä, sillä liekö tästä ollut apua siihen, etteivät ne lohkeilleet juuri laisinkaan. Nyt kipupiste pituudessa vissiin ylittyi ja jouduin vähän lyhentämään.


Korvike löytyi Yves Rocherilta, ja ensimmäisen käyttökerran jälkeen voin kertoa, että tämän koostumus oli ihana. Kuivumisen jälkeen (mikä tapahtui nopeasti) tätä ei edes huomannut, niin ohut koostumus tässä oli. Mutta tästä lisää myöhemmin.

Sitten tuohon otsikkoon. Olen nyt pitänyt yhtä miekkoseni kanssa viisi vuotta ja sen kunniaksi (no, okei.. en sen kunniaksi, mutta nidoinpa nyt sen yhteen tähän aiheeseen, niin pääsin hehkuttamaan vuosipäiväämme!) päätin lakkailla kynsiini jotain hempeän romanttista.


Päädyin ensinnäkin hyväksi havaittuun Avonin pastellipinkkiin, mutta voi luoja... En edes tiedä, mistä aloittaisin. Kuvasta varmaan näkee, ettei tulos ole ihan toivottu. Se on raidallinen, epätasainen.... ja vaikka mitä. Lisäksi tämä kuivui hitaaaaasti. Jo viime kerralla oli koostumuksessa havaittavissa pientä ongelmaa, mutta nyt ne ongelmat kasvoivat todella suuriksi. Jouduin jo ensimmäisen lakkauksen jälkeen ottamaan lakat kokonaan pois ja aloittamaan alusta. En ymmärrä, miten tämä muuttui hotista notiksi.

(Huomatkaa surullisen lyhyt keskisormen kynsi :( )


Sipaisin sitten päälle Natural Coden Dreamy Heartia, joka nyt ei kuvasta erotu. Kuitenkin teki lakasta aika makean. Jätin yhteen kerrokseen, sillä lakkakerrosten kanssa pelleily alkoi tosissaan ottamaan pattiin.


Lukitsin lakat sitten Miss Selenen sydänlakalla, josta juuri ja juuri sain nuo muutamat sydämet ongittua. Että siinä sitä romanttista vuosipäivää, prkl... Kuitenkin tuo sydänlakka on siitä kiva, että on niin tujua kamaa, että pitää muutkin lakat paikoillaan. Tekee kyllä myös lakanpoistosta hankalampaa.

Iso HUOH.

2 kommenttia:

  1. Harmi että pastellipinkki tuotti pettymyksen. Just kuivumisen ja raidoittumisen takia mä en pahemmin välitäkkään cremelakoista.

    VastaaPoista
  2. En mäkään cremeistä kyllä hirveästi tykkää, mutta joskus sävyt on niin kivoja, että pitää kokeilla!

    VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!