tiistai 25. toukokuuta 2010

Summer quickie


Ajattelinpa infota teitäkin kesän nopeimmasta meikistä. En tiedä, mistä se johtuu, mutta aika usein kesäkuumalla ei oikein huvita panostaa meikkiin. Viileimpinä kesäpäivinä luomiväriin tarttuu huomattavasti herkemmin kuin auringon porottaessa taivaalta. Ehkä se johtuu auringon tuomasta valosta, joka on niin kirkas, ettei meikkiä oikeastaan edes erota niin hyvin kuin selkeämpänä päivänä. Tajuaako kukaan, mitä haen takaa?

No, anyways, tähän meikkiin tarvitsee oikeastaan pohjan lisäksi vain rajauskynän ja ripsarin. Itse kokeilin nyt Anytimen ikivanhaa turkoosia kynää, jonka vastineen löydät Natural Coden hyllyltä. Ripsarina kesäkuuman kestävä Nivean Extreme Resist Lengthening.


Eli kesäisen turkoosi rajaus vain yläluomelle ja ripsaria. Täytyy kyllä myöntää, ettei tämä meikkityyli ole omiaan omalle silmälleni. Tämä johtuu siitä, että liikkuvalla luomella tilaa on vain vähän ja, kun silmäni on auki, se itse asiassa näyttää siltä, että minulla olisi vain turkoosia luomiväriä. Ehkäpä siis suosittelisin tätä tyyliä ennen kaikkea silmälle, josta näkee sen ollessa auki, että kyseessä on rajaus. Esimerkiksi Terhenille tuntuvat sopivan kaikki meikit. (Vilkaisepa muuten Terhenin turkoosia meikkiä.)

Mutta sitten taas toisaalta, mitä sitten, jos joku luulee minulla olevan luomiväriä? Whatever... Tunnustan kuitenkin, että kyllä minua syö silmieni muoto, joka ei ehkä täällä tosielämässä niinkään haittaa, mutta niitä on todella vaikea kuvata, ja se osaltaan aiheuttaa sen, etten mielelläni postaa minkään sortin naamakuvia.


Mutta aiheeseen palatakseni: kun silmä on kiinni, sen viimeistään tajuaa rajaukseksi.


Rajausta voi jatkaa myös alas, mutta nyt olenkin sitä mieltä, että se oli parempi ollessaan vain yläluomella. Tämäkin riippuu ihan silmästä, että what's hot and what's not. Itselläni silmä näyttää entistä laiskemmalta näin, ja alarajaus tuntuu vaativan raskaampaa "ylämeikkiä".


Tuossa kuvassa on silmän sisänurkassa vielä turkoosia Natural Coden paletista Daring.


Toiseen silmään kokeilin Sothysin kynällä metsänvihreää meininkiä, joka tuo silmieni väriä kyllä mielestäni paremmin esille, vai mitä olette mieltä? Turkoosi on kuitenkin kesäisempi, joten sillä ehkä mennään usemmin...

9 kommenttia:

 1. Minusta tuo vihreäkin on oikein kesäinen. :) Omasta kesämeikkailustani on tullut entistä laiskempaa, kun löysin kunnolliset aurinkolasit. Silmämeikiksi ei useinkaan tule laitettua muuta kuin ripsiväriä.

  VastaaPoista
 2. Noin varmaan kävisi itsellenikin, jos löytyisi kivat lasit (ja valitettavasti tarvitsisin ne vahvuuksilla) :)

  VastaaPoista
 3. Kivalta näyttää kumpikin, mutta pidän ehkä hieman enemmän tuosta turkoosista. Kesällä mullakin aina vähenee kiinnostus meikkamiseen, mutta tälläinen värillinen rajaus vois olla kiva ja nopea. Täytyy kokeilla. :)

  VastaaPoista
 4. Chica: On se kesä vaan jännä.. Juuri kun luulisi, että alkaa värien kanssa leikittely, niin meikki jääkin minimiin. Tuo rajaus ny ton aika nopsa ja kiva keino saada edes jotain väriä meikkiin :)

  VastaaPoista
 5. Miusta kummatkin on itteasiassa yhtä kesäisiä, mie en vaan osaa käyttää mitään 'erivärisempiä' meikkejä, pysyttelen aina jossain tutussa ja turvallisessa vaaleanpunasessa, valkosessa tai tälläsessä, kesällä ehkä erilaisempia ja 'räväkempiä' (ei kyllä niin että näyttää siltä että oisin vappujuhliin menossa :D.)

  -mirka-

  VastaaPoista
 6. Se on kyllä jännä juttu, miten sitä luottaakin aina niihin tuttuihin ja turvallisiin, vaikka kuinka haalisi niitä villejä värejä joukkoon mukaan. Itsellekin käy usein niin :) Mutta kesällä uskaltaa irrotella!

  VastaaPoista
 7. Taas se nähtiin, sun blogi ajaa mut konkurssiin! hehh.. :D Eli kävin siis ostamassa kultaisen rajauskynän tämän postauksen innoittamana. Sininen ja vihreä kun eivät minulle sovi, niin kultaiseen päädyin. :)

  VastaaPoista
 8. Chica: Hahhah, kerrankos sitä nyt voi sortua :D :D Kultainen rajaus on kyllä kivan kesäinen myös, pitääkin kokeilla :)

  VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!