tiistai 18. toukokuuta 2010

Self Tanning Shimmering Tinted Lotion by Piz Buin

Kesä saapui vähän ehkä jopa yllättäen eikä pitkähihaisilla ole tehnyt mitään. Tämähän tietysti tarkoitti sitä, että katukuvan valtasivat pakastebroileria väritykseltään muistuttavat paljaat raajat. Minähän tietysti halusin tehdä oman osani, ja muuttaa katukuvaa paistetumman broiskun väriseksi.


Avuksi otin Piz Buinin Self Tanning Shimmering Tinted Lotionin, jonka olen korkannut auki jo viime kesänä. Viime kesänä tosin vedin tämän kanssa pienoisia övereitä, joista ikimuistoisimpaan liittyvät tämän kerrostaminen ennen kuin ensimmäinenkään kerros on ehtinyt kuivua, minihame ja taksin takapenkki. Voitte vain arvailla, minkä näköinen se penkki oli, kun nousin siitä hyvin vähin äänin. En tosin voi syyttää pelkästään tätä tuotetta siitä, vaan syytä oli myös Lumenen heleyttävässä vartaloemulsiossa (josta varmaan kerron lisää kesän edetessä...) sekä itsessäni, sillä olin todella addiktoitunut ruskeaan ihon väriin. Onneksi selvisin addiktiosta ennen häitäni, sillä en usko valkoisen, vuokratun hääpuvun ja itserusketusövereiden sopivan hyvin yhteen. Eli siis tästä oppineena olen päättänyt jättää turhan kerrostamisen ja lisäilen itseruskettavia vähän kerrallaan ja rauhallisin mielin.

Olen nyt käyttänyt tätä muutamia päiviä, lähinnä käsivarsiini. Ja lisäillyt olen vain kerran päivässä. Jalkoihin olen laittanut vasta kerran. Näytänpä siis, mitä sain tällä käsiini aikaan.

Käsivarteni luonnontilassa ennen ensimmäistä levitystä.


Käsivarteni viiden levityskerran jälkeen (eli 5 päivän jälkeen).


Eli sävyä on tullut ihan kivasti, mutta kuitenkin luonnollisesti. Ei tuosta nyt heti tajuaisi, että olen mitään lisäillyt... Tai oikeastaan voi tajutakin, sillä tämä tuote sisältää vähän shimmeriä, niin kuin nimikin jo kertoi.


Eli joukossa on sen verran kultahippusia, että vaikka tämä tuote sopii kasvoillekin, niin itse en lähtisi tunkemaan moista hilemäärää naamaani.


Tokikin tuon shimmerin erottaa vain läheltä katsottuna. Kaukaa sitä tuskin kukaan huomaa.

Tämä tuote on muuten siitä kiva, että tuo voide tosiaan on ruskeaa, joten sen levittämistä on helppo seurata eikä rajoja kovin helposti jää. Jos jääkin, niin yhdellä levityskerralla väri ei ole vielä niin dramaattinen, että rajat olisivat selkeästi erotettavissa. Sitä pystyy siis korjailemaan seuraavilla levityskerroilla. Jos joku raita jämähtää tosi kovaa ihoon kiinni, niin tunnustan, että olen todennut kynsilakanpoistoaineen tehokkaaksi poistajaksi. Ensin toki kannattaa kokeilla peruspesuaineet ja öljyt sun muut. Kynsilakanpoistoaine kun ei vaan voi tehdä hyvää iholle...

Tykkään tästä Piz Buinista kovasti eikä hajukaan ole paha. Lisäksi tämä kuivuu aika nopeasti eikä tahraa, jos malttaa hetken sitä kuivumista tosiaan odotella.  Löysinkin vain yhden miinuspuolen:


Tuotteen kuivuttua ihoni reagoi punaisilla täplillä. Tämä menee ohi jonkin ajan kuluttua, mutta olisi kyllä ihan metkaa tietää, mistä moinen reaktio johtuu. Osaisiko kukaan kertoa?

Olen rusketellut myös kasvojani (ehkä vähän vähemmän onnistuneesti), mutta siitä myöhemmin... Myös muita itseruskettavia otan testiin myöhemmin. Niitä, kun on kerääntynyt kaappeihin muutamia.

PS. Pretty.fi-sivustolta voi tilata nyt myös joitain Goshin tuotteita!! Jei!

2 kommenttia:

  1. Mitä hintaluokkaa tämä edustaa? Vaikuttaa kivalta. Yleensä käytän näitä asteittain ruskettavia ja koska ihoni muistuttaa väritykseltään talouspaperia, saan niilläkin aikaan "rossit" :) Eli vertauskuva löytyy frendeistä..

    Yleensä levitän ruskettavan yöksi värjäytymään, voisikohan tätäkin käyttää niin?

    VastaaPoista
  2. Jaiks, mä en muista yhtään. Alle 20 e varmaan kuitenkin. Stockilta ja Sokoksilta saa käsittääkseni. Rosseja tällä ei saa, jos käyttää asianmukaisesti vaan kerran päivässä :D

    Kyllä tämän varmaan voi yöksi laittaa, kunhan antaa vaan kuivua rauhassa. Mulla kyllä oli kuivunut jo vartin sisään niin, ettei tahrannut vaatteita...

    VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!