keskiviikko 19. toukokuuta 2010

Nassu Kuuba-ruskeaksi... Tai sitten ei.

Juttuhan on niin, että kropan lisäksi olisi loogista yrittää saada myös naama hitusen terveemmän väriseksi. Se on aina vähän haastellista eikä vähiten siksi, että väärin käytettynä itseruskettava voi olla kasvoilla todella törkeän näköinen. Mutta haasteita asettaa myös se, että kasvoja pestään ja hangataan joka päivä pariinkin otteeseen, joten pesun on syytä tapahtua tasaisesti, jotta ei käy kuten minulle viime kesänä. (Kyllä, minulle tapahtui viime kesänä monen monituista itserusketusmokaa!) Eli pesin naamaa ihan normaalisti, mutta kaulaa en niinkään tai jos pesin, niin kasvovedellä hutaisin silloin tällöin. Tämähän tarkoitti sitä, että vaikka kasvojen rusketus pysyi kutakuinkin kuosissa, niin havahduin eräänä päivänä siihen, että kaula oli ruskea muutamin valkoisin rannuin varusteltuna. Not pretty at all. Eli pestään tasaisesti, jookos?

Tämä nyt oli tällainen alkukesän pohjustuspuhe, jolla ei ole mitään tekemistä tämän seuraavan tuotteen kanssa. Minulla on yksi viime kesän suosikki jemmassa, mutta päätin nyt kokeilla ensin tätä seuraavaa tuotetta, joka jäi viime kesänä aika vähälle käytölle. Tämä muuten säilyy 12 kk avaamisesta eli on juuri ja juuri vielä käyttökelpoinen.

Eli kyseessä on suojakertoimella 15 varusteltu Doven Summer Glow Daily Face Moisturiser. Ja omani on vaalealla iholle suunnattu voide. Puteli kertoo olevansa "kosteuttajia sekä vähäisen määrän päivettäviä ainesosia sisältävä kevyt voide". Ohjeissa myös kehotetaan seuraamaan päivettymisen kehitystä viikon verran. Sen olen nyt tehnyt ja kuviakin otin. En kyllä julkaise niitä, sillä eipä niissä ole juuri katselemista. Eli siis tosiaan tämä ei muuta nassua mitenkään erityisen "joo, tulin just Kuubasta" -ruskeaksi vaan enemmänkin tämä antaa juurikin sitä lupaamaansa todella luonnollista ja kevyttä päivetystä.

Olen käyttänyt tätä melkein jokaisena päivänä niin, että olen laittanut pohjalle kosteusvoidetta, sillä en luottanut tämän kosteustehoon (ja haluan saada nykyiset voiteeni loppumaan), mutta havahduin vihdoin siihen, että voisin kokeilla tätä niin kuin tätä on tarkoitettu kokeiltavaksi. Eli kosteusvoiteena. Ja kyllä tämän kosteustehot ovat oikeastaan oikein mukavat. Myös tuoksu on ihan miellyttävä eikä todellakaan järkyttävimmästä päästä sarjassamme "Kissani pelkää minua, koska haisen itseruskettavalta". Myös suojakerroin 15 on plussaa. Suosittelen tätä tuotetta ehdottomasti supervaaleaihoiselle ja sellaisille, jotka vasta etsivät tietään itseruskettavien maailmaan. Tämä on nimittäin aika turvallinen vaihtoehto.

PS. Kirjoittaja ei ota mitään vastuuta siitä, jos nyt naama muuttuukin Kuuba-ruskeaksi, kun kosteusvoide jätettiin Doven alta pois, ja joku onneton supervaaleaihoinen tämän tuotteen ostaa hänen suosituksestaan. Mutta hän lupaa tulla asiasta tiedottamaan parin päivän sisään, jos tällainen ihme tapahtuu.

PPS. Tällaista ihmettä ei tapahtunut.

5 kommenttia:

 1. Mäkin oon todennut noi erittäin hyviksi! Täällä porvoon robbarissa niitä vielä myydään 1e hinnalla :P Ihanaa ku nytte kesäks tuli vielä toi että on suojakerroin samassa!

  VastaaPoista
 2. No, ei ole hinnalla pilattu, jos eurolla saa :) On kyllä tosiaan hyvä, että noissa on suojakerroin messissä!

  VastaaPoista
 3. Tämä kuulostaa kyllä niin mun voiteelta! Totesin tuossa, että sellainen kevyt päivetys sopii mulle paljon paremmin kuin porkkana iho, jonka olen jo ehtinyt tälle kesää kokeilemaan.

  VastaaPoista
 4. Itse käytin kanssa yhden doven kyseisen purkin... Huomasin että alkoi naamaan tulla paljon finnejä, jonka jälkeen pidin taukoa ja epäpuhtaudet katosivat. Aloitin taas ja sama toistui. Aloin käyttämään vain kaulaan ja yllätys siihenkin nousi finnejä. Lopulta käytin käsivarsiin ja kyllä, keltapäitä nousi käsivarsiin!?! Mutta saattaa olla, että jokin ainesosa ei vain sopinut minulle:)

  VastaaPoista
 5. Ansku: Joo, tällä et saa överiporkkanoita aikaiseksi :) Kunhan muistat vaan ottaa juurikin tämän vaalealle iholle tarkoitetun version :)

  Anonyymi: Hui! Siinä on tosiaan varmaan ollu joku ainesosa, joka ei ollut omiaan just sulle... Tosi ikävä juttu :/

  VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!