sunnuntai 30. toukokuuta 2010

Mineraalipohjustelua

Kaivoin pitkästä aikaa esiin Essentia Naturalen mineraalimeikit, jotka olivat hetken aikaa vaihtopenkillä uusien meikkivoidetuttavuuksieni syrjäyttäminä. Hetken inspiraation innoittamana kaivoin kuitenkin mineraalit esiin, ja muistuttelin itselleni, miten hyviä ne ovatkaan.


Isonenä-kuvan vasemmalla puolella Silky Way Light -sävyinen meikkivoide, oikealla pelkkä primer. Kuva jostain syystä vähän imartelee, ihonihan on oikeasti ihan järkyttävässä kunnossa, ihan kuin jättimäisissä huokosissa ei olisi jo tarpeeksi. Joka tapauksessa tuosta saa vähän kuvaa siitä, miten hyviä Essentia Naturalen mineraalit ovat. Vaikka tuo Silky Way Light -sävy oli varmaan itselleni liian keltainen, se sulautui kyllä todella hyvin ihoon eikä ero kaulan ja naaman välillä ollut merkittävä.


Eli pohjustuspuuteri (primer) on tämän näköinen. Tätä pyöritellään kabukilla kosteusvoiteen päälle, ennen itse meikkipohjaa.


Ja tässä meikkipohja näytekoossa.


Lisäksi testasin taas Courage-sävyistä poskipunaa.


Tätä oli kyllä vaikea olla annostelematta liikaa. Tämä siksi, että yritin kaivaa sitä suoraan pikkuisesta näytepurkista kabukillani. Joka tapauksessa, kun tätä pyörittelin, niin kiva siitä tuli. Ehkä ensi kerralla kaadan sitä lautaselle ja kokeilen pienempää sivellintä :) Oli muuten uskomattoman kestävää poskaria. Pysyi tuntikausia kasvoilla muuttumattomana.

Hiukset näyttävät aika tummilta tuolta juuresta, mutta ne ovat oikeasti tuolta alhaalta tummat ja tulivat nyt esille, kun nostin lasit otsalle. Minulla on suuri suunnitelma kasvattaa omat hiukseni takaisin, mutta vain pohjakerroksista. Värjäilen siis vain päällimmäisiä hiuksiani. Sitten kun pohjahiukset ovat kauttaaltaan tummat, voin kokeilla sävyttää myös päällimmäiset kutrit. Voiko tällainen idea toimia? No whatever, luultavasti en ensi viikolla enää muista edes koko ideaa.

ps. Essentia Naturalen kotisivut löydät täältä.

pps. Innostuin mineraaleista enemmänkin, joten luvassa lisää postausta aiheesta.

5 kommenttia:

 1. Nää on ihan huippuja, tykkään myös!:)

  VastaaPoista
 2. nuo on aivan ihania, mulla on pieni muovinen kansi johon kaadan tuotetta ja siitä pyöritän sen kabukiin, ei tule liikaa tuotetta kerralla.

  VastaaPoista
 3. Ruu: Hyvä idis, pitäisi itsekin kehitellä samanlainen systeemi :)

  VastaaPoista
 4. Jut pick any odd bowl :). My gran left me more then I can drop...

  VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!